Zoekt u proces automatisering?

6 februari 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u proces automatisering? Dan bent u bij 7Lab aan het goede adres. Het bedrijf staat voor een beter leven met slimme software. Dit betekend voor de klant dat de apps en webapplicaties de best mogelijke ervaring beiden, tijd besparen of unieke diensten aanbieden. Het team bestaat uit twee business analisten en zes ervaren developers.

Proces automatisering

Bij het bedrijf kunt u terecht voor proces automatisering. Een bedrijf heeft elke dag te maken met processen. Dit zijn taken die uitgevoerd worden om iets gedaan te krijgen. Wanneer een organisatie groeit worden de processen complexer en verlangt met naar een effectievere aanpak: proces automatisering. 

Zo kan een bedrijf door proces automatisering de productiviteit van een team verhogen. Wanneer de processen digitaal verlopen worden deze meetbaar. Zo krijgt een bedrijf door middel van proces automatisering inzicht in hoe vaak, hoeveel, wie, wat, waar gedaan heeft. De resultaten van de proces automatisering kunnen inzichtelijk gemaakt worden door een dashboard te gebruiken. Proces automatisering is relevant wanneer een proces mogelijkheid biedt om te automatiseren. 

Proces automatisering op een kantoor gaat altijd samen met digitalisering en digitale transformatie. Daarnaast is integratie ook belangrijk bij proces automatisering omdat de geïsoleerde systemen en processen met elkaar communiceren. Zo wordt handmatig werken en vertragingen tegengegaan door proces automatisering. 

Wanneer u gebruik wil maken van het bedrijf voor proces automatisering betaald u een vast uur tarief van 105 euro. 

Het bedrijf

Het bedrijf ontwerpt software voor de proces automatisering. Het team heeft veel ervaring op dit gebied wat ervoor zorgt dat er snel en efficiënt te werk kan gaan. Door te werken met een Scrum methodiek kan het team van specialisten binnen no-time een werkend product klaar hebben staan. Het bedrijf biedt een aantal voordelen als het gaat om de werkzaamheden, namelijk:

  • Snel en overzichtelijk: het bedrijf werkt met Scrum waardoor het elke twee weken een volledig werend deel van de software oplevert. Dit maakt het mogelijk om wijzigingen door te voeren in de volgende versie.
  • Het bedrijf kijkt verder: bij elk project helpt de business analist bij het maken van de juiste keuze.
  • To infinity and beyond: de mogelijkheden van de software zijn eindeloos en het bedrijf is altijd op de hoogte van de nieuwste technologie. 
  • Beter leven: het bedrijf levert een software die precies bij de bedrijfsprocessen past en een meerwaarde levert aan de gebruikers. 

Tijdens het ontwikkelingsproces wordt u geadviseerd door IT-Accelerator. Dit zorgt ervoor dat de wensen perfect worden door vertaald in de software. Het bedrijf werkt efficiënt waardoor het binnen twee weken een werkend onderdeel online heeft staan. De software wordt gemaakt met de hoogste mate van beveiliging en levert het AVG/GDRP compliant op. De gecertificeerde ontwikkelaars leveren de beste software af. 

Ook biedt het bedrijf diverse artikelen aan over de nieuwste trends en ontwikkelingen op technologisch gebied. Zo kunt u meer kennis opdoen. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Dan kunt u de website lezen voor meer informatie. Daarnaast kunt u contact opnemen met het bedrijf voor meer informatie over de mogelijkheden of wanneer u vragen hebt. Via de website kunt u gemakkelijk contact opnemen met het bedrijf. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn