Zoekt u hulp op het gebied van projectinrichting?

31 augustus 2017

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Projectinrichting is een vak apart. Was het vroeger zo dat men met de tijd meeging en modernistische meubelen in kantoren zette, compleet met saaie tl-verlichting en eentonige wandbekleding. Tegenwoordig kan met niet meer met een dergelijke projectinrichting komen aanzetten. U wilt niet dat uw medewerkers depressief raken door de sombere sfeer die er op het kantoor hangt. Daarnaast wilt u naar de buitenwereld laten zijn wat u in huis hebt. De projectinrichting van een kantoor kan de filosofie van en bedrijf uitstralen. Dat hebben moderne binnenhuisarchitecten de afgelopen jaren veelvuldig bewezen. Ook de meubelen zijn door de jaren heen veranderd. Natuurlijk heeft de opkomst van de computer en de laptop voor een nieuwe manier van werken gezorgd, het heeft de typemachine bijvoorbeeld vervangen en zoveel meer. Dat bracht diverse problemen met zich mee. Want men kreeg diverse RSI-klachten dor een gebrek aan ergonomie, de bekabeling was niet netjes weggewerkt en omdat men meer ging vragen van hun personeel ging het ziekteverzuim behoorlijk omhoog. In een moderne werkruimte wilt u ergonomische meubelen die per persoon op de juist hoogte kunnen worden afgesteld. U wilt prettig licht: een combinatie van zonlicht en lampen die een ander licht verspreiden dan de flauwe tl-buizen van weleer. En qua projectinrichting wilt u de overige ruimtes misschien ook op een totaal andere manier inrichten. In de kantine kunt u die eentonige plastieken kuipstoelen misschien maar beter vervangen voor stoelen met wat meer vulling. Dit zijn slechts enkele voorbeelden en u hoeft deze suggestie uiteraard niet op te volgen. Waar we u echter wel op willen wijzen is het feit dat u qua projectinrichting bij ons aan het juiste adres bent.

Qua projectinrichting hebben we alles in huis

Kijkt u eens op katoprojecten.nl als u inspiratie wilt opdoen qua projectinrichting. Gaat het om een klein kantoor waar hoogstens 6 à 8 mensen werken? Dan kunt u natuurlijk op basis van onze suggesties zelf inkopen doen en het kantoor eens flink onder handen nemen. Maar de wat grotere kantoren kunnen het beste al dat werk delegeren aan onze professionals. We hebben er immers ons werk van gemaakt en kunnen zonder enige moeite, dus zonder dat uw werkzaamheden er onder lijden, snel aan de slag. Als u bijvoorbeeld gaat verhuizen naar een groter kantoor, dan wordt dat pand waarschijnlijk kaal opgeleverd. Het komt dus niet enkel neer op het plaatsen van meubelen en het aansluiten van elektronische apparatuur. De vloer moet gelegd worden, er moet worden geschilderd en systeemwanden moeten worden geplaatst om meerdere ruimtes te creëren. Al dat werk nemen wij natuurlijk zonder moeite uit uw handen. Klinkt u dat als muziek in de oren? Neem dan eens contact met ons op om een vrijblijvende afspraak te maken. U bent meer dan welkom in Enschede en ook via de telefoon kunnen we u alles over projectinrichting vertellen.

Kijk op de site naar ingerichte kantoren en werkplekken

Wij zijn aldus een totaalbedrijf. Als u met ons in zee gaat, dan richten we uw kantoor in zoals u dat hebt aangegeven. We maken enkel gebruik van topkwaliteit en daarom zult u voornamelijk meubelen kunnen bestellen van merken zoals:

  • Gispen,
  • Sedus,
  • Depadova,
  • Softline,
  • En Cascando.

Op onze site kunt u ongetwijfeld uw hart ophalen. Maar mocht dit nog niet genoeg zijn dan raden we het aan om onze sociale media eens te bezoeken. We kunnen u op onze website direct verder helpen want tijdens kantooruren zit er altijd iemand voor u klaar achter de chat. Spreek hem of haar gerust even aan als u nu al vragen hebt over projectinrichting.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn