Zoekt u een schoonmaker Hengelo?

22 oktober 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Zoekt u een schoonmaker Hengelo? Dan bent u bij Reerink Schoonmaak & Onderhoud aan het goede adres. Het bedrijf is al 40 jaar lang actief en beschikt over veel ervaring. Het is een familiebedrijf dat staat voor maximale kwaliteit tegen een gunstig tarief. 

Wanneer u toe bent aan een flinke schoonmaak en opzoek bent naar een schoonmaker Hengelo, dan kunt u gebruik maken van de snelle service die het bedrijf biedt. De aangeboden service loopt uiteen van een algemene schoonmaak en industrieel onderhoud, tot glasbewassing en vloeronderhoud. Alle klussen worden uitgevoerd door professionele medewerkers die de nodige diploma’s beschikken. Geen klus is te lastig voor dit bedrijf.

Schoonmaker Hengelo

Wanneer u een schoonmaker Hengelo zoekt kunt u dus bij Reerink Schoonmaak  & Onderhoud terecht. Het kan voorkomen dat u een schoonmaker Hengelo nodig hebt voor een uurtje poetsen. Maar het kan ook zijn dat u een schoonmaker Hengelo wilt huren voor het gebruiken van een ontruiming van een complete woning of pand.Dit kan voorkomen wanneer een eigenaar overlijdt, wanneer een huurder eruit gezet wordt of wanneer een huurder het pand zelf verlaat. Het kan voorkomen dat de rommel dan niet te overzien valt. Het bedrijf zorgt ervoor dat het pand weer volledig schoon wordt opgeleverd. 

Daarnaast kunt u schoonmaker Hengelo huren bij het bedrijf voor de reiniging van gevels, terrassen en bestrating. Het bedrijf maakt alles weer stralend door middel van mobiele hoogdrukreinigingsunits. Zo kan het ook voorkomen dat er mosaanslag verwijdert moet worden of dat een muur van graffiti moet worden ontdaan. Schoonmaker Hengelo is van alle markten thuis. Zo zijn er dus een aantal specialistische schoonmaker Hengelo, namelijk:

  • Glasbewassing
  • Vloeronderhoud
  • Gevelreiniging en graffitiverwijdering
  • Zonnepanelenreiniging
  • Opleveringsschoonmaak
  • IndustriĆ«le reiniging
  • Ontruimingen

Een schoonmaker Hengelo huren betekend afgestemd maatwerk. Dit is de reden dat er gewerkt wordt met een quickscan, op deze manier kan de situatie helder in kaart worden gebracht. Aan de hand van deze meting wordt een inschatting gemaakt van het te verwachten aantal uren/dagen van de schoonmaker Hengelo in beslag zal nemen. Op basis hiervan wordt een prijs opgesteld. 

Glazenwasser

Naast een schoonmaker Hengelo kunt u bij dit bedrijf ook terecht voor de glasbewassing. Het is tenslotte belangrijk dat uw woning of pand er altijd toonbaar uit blijft zien, ongeacht het weer. De natuur kent forse regenbuien, zand, modder en ontlasting van vogels zodat het uitzicht belemmerd kan worden. Dus een echte goede schoonmaak is niet compleet zonder een glasbewassing.

Een schone gevel met schone ramen toont een verzorgde indruk. De goed opgeleide wassers weten wat er wordt gedaan en werken op een veilige manier. Daarnaast werken de glazenwassers ook snel en efficiĆ«nt zodat u snel weer van het uitzicht kunt genieten. 

Wanneer u meer informatie wilt over wat de klus gaat kosten en wat het bedrijf voor u kan betekenen? Dan is het mogelijk om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen. Dit kan telefonisch maar het is ook mogelijk om het bedrijf te mailen of een contactformulier via de website in te vullen. Het bedrijf helpt u graag in uw schoonmaak klus. Dus neem gerust contact op of neem een kijkje op de website.

https://www.reerinkschoonmaak.nl/schoonmaak-hengelo/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn