Zoekt u een goede vitaliteitscoach?

11 januari 2020

Posted in Coaching en Workshops

Ik heb een aantal jaar geleden gemerkt dat ik eigenlijk helemaal geen zin meer had in mijn werk. Dat was heel vervelend om te merken want het betekende namelijk ook dat ik vast was komen te zitten. Normaliter vond ik namelijk altijd wel leuke projecten waar ik mij goed mee kon vermaken, maar dit gevoel had ik al een lange tijd niet meer gehad. Ik had dan ook sterk het idee dat ik hier zelf niet eenvoudig uit zou komen en daarom ben ik gaan kijken naar mogelijkheden om een vitaliteitscoach in de arm te nemen. Ik had namelijk van mensen in mijn omgeving gehoord dat zij ook hetzelfde punt hadden bereikt en dat een vitaliteitscoach toen heel veel voor hen kon betekenen. Ik ben daarom gaan kijken naar mogelijkheden om een goede vitaliteitscoach te vinden en ik kan u zeggen dat ik toen op het internet weliswaar veel mogelijkheden vond om eens met een vitaliteitscoach te praten, maar dat deze mensen niet allemaal een goede indruk op mij maakten. Dat was vervelend om te merken want ik wilde juist graag met een professionele vitaliteitscoach gaan werken om te zien hoe ik weer uitdaging in mijn leven zou kunnen krijgen. Ik heb toen gemerkt dat wanneer je gaat kijken wie goede reviews heeft gekregen als vitaliteitscoach, je ziet dat de mensen van noblend.nl heel goed uit de verf komen. Daarom wilde ik graag een keer met deze vitaliteitscoach praten om te zien of deze mensen iets voor mij konden betekenen. Ik heb daarom meteen de daad bij het woord gevoegd en ik kan u zeggen dat ik blij ben dat ik dat gedaan heb. Bij noblend.nl laten ze er namelijk geen gras over groeien wanneer je graag snel en goed geholpen wilt worden. Zij maken meteen tijd voor je en je kunt meteen langskomen. Dat heb ik dan ook gedaan en zo kon ik al heel snel met een vitaliteitscoach bespreken wat ik wilde, waarom ik vastgelopen was en wat ik kon doen om dit te veranderen. Ik kan u zeggen dat ik heel blij ben dat ik met dit bedrijf ben gaan werken omdat ik hierdoor weer richting kon geven aan mijn leven.

Deze vitaliteitscoach gaf mij weer richting

Ik heb heel veel gehad aan de gesprekken met mijn vitaliteitscoach en ik kan u zeggen dat ik blij ben dat ik met deze experts ben gaan praten. Ik heb namelijk gezien waar mijn krachten liggen en ik heb ook gezien hoe ik die zou kunnen benutten om weer uitdaging in het leven te zoeken. Ik ben daarom blij dat ik met noblend.nl ben gaan werken en ik kan u aanraden om ook een keer naar deze site te gaan wanneer u het allemaal even niet meer weet.

Wilt u meer weten? 

Mocht u meer willen weten over de mogelijkheden van een vitaliteitscoach, dan raad ik u aan om:

  • Even naar de site van noblend.nl te surfen 
  • Te bekijken welke mogelijkheden u hier kunt vinden 
  • Een afspraak met deze experts in te plannen 

Ik ben blij dat ik nu weer richting in mijn leven heb dankzij deze vitaliteitscoach.          

Lees meer…    

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn