Wilt u graag een particuliere verzekering afsluiten?

24 juni 2019

Posted in Financiƫn en Verzekeringen

Onlangs wilde ik graag een particuliere verzekering afsluiten omdat dit mij beter leek. Ik heb namelijk slechte ervaringen met allerlei verzekeringen omdat ik doorgaans veel meer moet betalen dan ik zou willen. Dat is een groot probleem omdat ik hierdoor veel meer geld kwijt ben dan ik zou hoeven, zeker gezien het feit dat ik deze verzekeringen doorgaans nooit gebruik. Ik heb ze enkel, zoals het meestal gaat met verzekeringen, voor de zekerheid. Mocht er iets gebeuren en ik heb het geld niet, dan kan ik de kosten betalen met een verzekering. Ik ben daarom een keer gaan kijken waar ik een goede particuliere verzekering kon gaan afsluiten. Ik wilde er zeker van zijn dat wanneer ik een particuliere verzekering kon afsluiten, mij dat veel geld zou kunnen besparen. Ik ben daarom gaan kijken naar de mogelijkheden om ergens een goede particuliere verzekering af te sluiten en ik had al snel in de gaten dat ik een keer naar diverse sites moest gaan kijken om te zien wat hier allemaal aangeboden werd. Ik ben allereerst een keer naar de site gegaan waar ik andere mensen hun mening kon lezen over de particuliere verzekering die zij hadden afgesloten. Ik had al snel in de gaten dat ik een keer naar de site van t-assurantiekantoor.nl moest gaan kijken omdat ik hier namelijk alleen maar positieve berichten over las. Dat was heel prettig om te lezen want ik wilde graag met een betrouwbaar kantoor in zee gaan en als ik zo de verhalen las over de particuliere verzekering die ik hier kon afsluiten, dan moest dit wel heel erg goed zijn omdat ik enkel lof kon vinden over dit kantoor. Ik ben daarom met veel interesse de informatie op de site van dit kantoor door gaan nemen en ik had al snel in de gaten dat ik hier een goede particuliere verzekering kon afsluiten. Omdat ik natuurlijk niet over een nacht ijs wilde gaan, ben ik ook nog even gaan bellen met een van de medewerkers van dit kantoor omdat ik graag advies wilde hebben. Ik ben toen heel goed geholpen en dat was heel prettig om te merken. 

Ik kon hier een particuliere verzekering afsluiten

Ik vond het heel prettig dat een medewerker van dit kantoor echt alle tijd nam om mij zo goed mogelijk voor te lichten over de mogelijkheden die er allemaal waren. Het is namelijk zo dat je dan op een gegeven moment zeker weet dat je een goede particuliere verzekering afgesloten hebt. Ik kan daarom ook iedereen aanraden om een keer naar t-assurantiekantoor te gaan surfen. 

Ik zit nu helemaal goed

Ik ben inmiddels bij dit kantoor verzekerd en dat bevalt mij heel erg goed. De premies zijn erg laag en ik krijg daar heel veel voor terug. Genoeg reden dus om zeer tevreden te zijn. Kortom:

  • Ik ben blij dat ik dit kantoor heb gevonden 
  • Ik heb hier een heel goede verzekering kunnen afsluiten 
  • Ik ben blij dat ik nu veel minder hoef te betalen 

Meer weten? Kijk dan ook nog even op de site van dit kantoor. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn