Waar vind je de beste oliebollen?

15 november 2018

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ik kijk elke keer weer uit naar het einde van het jaar. Dan is het gezellig, lekker donker en koud buiten maar toch heel sfeervol door alle lichtjes. En natuurlijk ga ik elk jaar weer op zoek naar de beste oliebollen, dat is stiekem een van mijn favoriete hobby’s. Ik kom zelf uit de buurt van Zoetermeer, maar waar ik dan ook ben in het land, ik vind het heerlijk om veel te proeven en er zo achter te komen waar je de beste oliebollen kunt vinden. Er worden zo veel oliebollen gemaakt in ons land elk jaar, maar helaas zijn ze lang niet overal even lekker. Zo proef je er weleens een die veel te vet is. Dan druipt het vet soms zelfs langs je handen als je er een beetje in knijpt. Maar aan de andere kant moeten ze ook weer niet te droog zijn. De beste oliebollen moeten ook goed van smaak zijn. Soms heb je een bol waar heel weinig smaak aan zit, dat is ook echt niet lekker. Of het komt weleens voor dat de oliebol veel te zoet is, ook dat is zeker niet smakelijk. Daarom is het nog niet zo eenvoudig om de beste oliebollen te vinden, maar gelukkig is er wel een adres waar ik zeker elk jaar terecht kan voor de meest heerlijke oliebol…

Haal de lekkerste en beste oliebollen bij Noorlander

Het is altijd heel erg moeilijk om te bepalen waar je nou de beste oliebollen kunt vinden. Ik werk veel door het hele land voor mijn werk, ben geregeld voor afspraken in allerlei steden te vinden. Als het dan even kan koop ik een oliebol om te proeven en hoe meer je er proeft, hoe meer je weet wat je lekker vindt en wat niet. Ik vind dat ik elk jaar voor de beste oliebollen terecht kan bij Noorlander Oliebollen. De smaak is hier altijd top. Ze zijn niet te droog en niet te vet, ze hebben hier blijkbaar een recept waar ik altijd blij van word. Het is er ook altijd druk, want ik ben zeker niet de enige fan van deze kraam. Ik ben niet alleen dol op de gewone oliebol die ze hier verkopen, als je naar de kraam gaat hebben ze nog veel meer lekkers:

  • Oliebollen met rozijnen
  • Appelbeignets
  • Wafels
  • Poffertjes

Ga voor een smakelijke jaarwisseling

Oliebollen met rozijnen vind ik zelf ook altijd heel lekker, het is net even weer iets anders dan de ongevulde versie. En als ik een zak haal voor Oud & Nieuw, neem ik altijd een mix mee want beiden zijn even populair in mijn vriendengroep. De appelbeignets zijn ook altijd heerlijk, die horen voor mij ook echt bij de jaarwisseling. Bovendien verkopen ze hier ook nog eens wafels en poffertjes, hoe lekker is dat? Op een koude dag als je door de stad hebt gelopen, heb je wel zo’n heerlijke warme snack verdiend. Ga naar https://noorlanderoliebollen.nl/beste-oliebollen/, dan kun je ook zien waar ze in mijn optiek de beste oliebollen verkopen. Hun oliebollen worden ook nog eens bereid zonder ei- en melkproducten, dus als je bijvoorbeeld een allergie hebt of een lactosevrij dieet volgt, kun je hier ook gewoon terecht. Ik zou je ook willen adviseren om hier je oliebollen voor oudejaarsavond te bestellen. Het is altijd ongelooflijk druk dus dan kun je maar beter zeker zijn dat je de lekkerste bollen hebt op de laatste avond van het jaar. Check de site voor de contactgegevens, dan kun je de bestelling gewoon doorgeven. Dan wordt het een mooie en zeker smakelijke jaarwisseling.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn