TENA biedt ondersteuning bij incontinentie

1 november 2020

Posted in Mens en gezondheid

Incontinentie kan veel zorgen en onzekerheid met zich meebrengen. Waar u normaal nooit problemen had, kan ongewenst urineverlies u ineens overvallen. Hierdoor kunt u zich onzeker voelen of kan het ergens een gevoel van schaamte oproepen. Als u immers niet goed weet hoe u met incontinentie om kunt gaan, kan het aanvoelen alsof het dagelijks leven spaak loopt. TENA biedt echter een ruim assortiment aan producten, die zijn vervaardigd van uitstekend absorberend incontinentiemateriaal. De aandacht is hier specifiek gericht op het bieden van producten die u kunnen ondersteunen bij incontinentie. Niet voor niets staat TENA bekend als marktleider op dit gebied. U kunt zeker uw voordeel behalen als u kiest voor één van deze producten. Zo bemerkt u immers al snel een vernieuwd zelfvertrouwen en voelt u zich optimaal beschermd.

Redenen voor noodzaak TENA

TENA heeft naam gemaakt in het bieden van effectieve producten bij incontinentie. Verschillende oorzaken kunnen ervoor zorgen dat u incontinentie ervaart. Alle producten zijn afgestemd om aan individuele behoeften tegemoet te komen en uitgebreid getest om de beste resultaten te garanderen. Zo wordt er gesproken over inspanningsincontinentie, wanneer u urineverlies ervaart tijdens lichte inspanning. Een andere vorm van incontinentie speelt op als u voortdurend de aandrang voelt om naar het toilet te gaan, zonder dat dit daadwerkelijk nodig is. Druppelincontinentie zorgt ervoor dat u nadruppelt zodra u van het toilet gaat. Er stroomt dan nog urine weg die niet goed uit de blaas is geleegd. Neurogene incontinentie speelt vaak op na een ongeluk, waarbij de ruggengraat, hersenen of zenuwen dusdanig zijn beschadigd, dat ook de blaasfunctie niet langer voldoende gecontroleerd wordt.

Compleet assortiment aan absorberende producten

TENA heeft een compleet assortiment aan producten gemaakt, die incontinentiemateriaal bevatten met een uitstekend absorberend vermogen. Deze zijn uitvoerig getest om er zeker van te zijn dat ze aan individuele wensen en verwachtingen voldoen. U kunt er dan ook op vertrouwen dat u volledig beschermd bent tegen doorlekken, iets wat vaak een grote zorg is voor mensen die ongewenst urineverlies ervaren. Er zijn verschillende lijnen waaruit u kunt kiezen. Zo zijn er TENA verbanden en inlegkruisjes maar ook TENA Pants in verschillende uitvoeringen. Deze zijn afgestemd op lichter of zwaarder urineverlies, dus u bent altijd verzekerd van het juiste absorptiemateriaal. TENA is er voor zowel mannen als vrouwen en kan door iedereen ongeacht leeftijd gedragen worden.

Van licht tot zwaar absorberend incontinentiemateriaal

Niet iedereen verliest evenveel urine als incontinentie ervaren wordt. Het kan zijn dat u enkel druppels verliest tijdens inspanning en voldoende hebt aan een inlegkruisje om dit zorgvuldig op te vangen. Wanneer u echter eerder scheuten aan urine verliest of soms zelfs haast een volledige blaasinhoud, dan kan een broekje beter van dienst zijn. Deze beschikken over anti-lekranden waardoor u nooit hoeft te vrezen dat u doorlekt. Zeker tijdens het sporten of wandelen kunnen deze pants aangenaam zijn, zodat u geen omkijken meer hebt naar uw incontinentie. U weet dat u goed beschermd bent en dat anderen het geenszins aan u zullen merken. U kunt gewoon uw dagelijkse bezigheden hervatten en vertrouwen op de producten van TENA om u droog en fris te houden.

TENA Proefpakket aanvragen

Als u zelf wilt ervaren hoe effectief de producten voor TENA werken, dan kunt u op internet een proefpakket aanvragen. Hierin kiest u zelf welk product u wilt uitproberen en merkt u vanzelf welk voordeel dit u gaat brengen. Alle producten zitten comfortabel en zijn onzichtbaar in het ondergoed verwerkt, waardoor het niemand zal opvallen dat uw incontinentiemateriaal gebruikt. U hoeft u geenszins meer zorgen te maken over doorlekken of het verspreiden van onaangename geurtjes. Producten van TENA zijn specifiek vervaardigd om dit op te vangen, zodat u zelf nauwelijks nog doorhebt dat u ongewenst urine verliest. Bekijk het ruime assortiment aan TENA-producten en ervaar de voordelen die deze producten u bieden bij incontinentie.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn