Stelling kopen? Dan bent u bij L.P. Petersen nieuwe & gebruikte stellingen aan het juiste adres!

31 mei 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Stelling kopen? Dan bent u bij L.P. Petersen nieuwe & gebruikte stellingen aan het juiste adres!Wilt u graag een stelling kopen voor uw grote opslaghal of magazijn? Of heeft u thuis een grote schuur en wilt u daar graag stellingen plaatsen, zodat u overzicht houdt? Kies dan voor L.P. Petersen nieuwe en gebruikte stellingen. Wij verkopen al jaren stellingen, zodat u in de hoogte kunt werken in magazijnen en het overzicht bewaard kan worden van de actuele opslag. Bent u nog opzoek naar een kwaliteit stelling en wilt u geen hoofdprijs betalen? Koop dan uw stelling bij ons! Wij bieden scherpe prijzen aan voor goede kwaliteit stellingen. Benieuwd naar de mogelijkheden voor u? Neem dan vrijblijvend contact op of vraag via onze website gelijk een offerte aan voor uw stellingwensen.

Stelling kopen bij L.P. Petersen

Dat ze ideaal zijn in gebruik voor een magazijn is een feit, maar waarom zou u kiezen voor ons? Hiervoor hebben wij een aantal goede redenen. U betaalt bij ons namelijk een eerlijke prijs-kwaliteitsverhouding voor stellingen. Als u voor extra voordeel wilt gaan, kunt u kiezen voor gebruikte stellingen. Deze schelen al snel tot 30% in de aanschafkosten. Daarnaast bent u altijd verzekerd van kwaliteit. Elke stelling wordt namelijk gecontroleerd door één van onze ervaren keurmeesters. Daarbij voldoen alle stellingen die u bij ons koopt aan de wettelijke eisen en zijn ze direct uit voorraad leverbaar. Benieuwd wat u van ons als L.P. Petersen mag verwachten? Wij zijn een gemotiveerd en vooruitstrevend team, bestaande uit ervaren en deskundige medewerkers die elke opdracht graag als een uitdaging aanpakken om de beste stellingen te kunnen neerzetten. Wij zijn 100% onafhankelijk en bieden daarom diverse topmerken direct uit voorraad aan. Bovendien beschikken wij over een eigen transportlijn en monteren wij alle stellingen die u bij ons koopt door heel Nederland. Naast nieuwe stellingen kunt u bij ons tevens terecht voor gebruikte of de verhuur van stellingen. Komt u er niet helemaal uit? Neem dan gerust contact met ons op en wij adviseren u graag verder.

Stellingen aanschaffen voor een overzichtelijk magazijn

Een magazijn is bedoeld als opslag en u wilt er snel en veilig kunnen werken. Het doel is duidelijk: efficiëntie in zowel opslag als overzichtelijkheid. U wilt snel orders kunnen verwerken en dus eenvoudig nieuwe voorraad kunnen opslaan. Hoe gaat u dit realiseren denkt u wellicht? L.P. Petersen beschikt over een grote voorraad aan stellingen. Aan de hand van uw beschikbare ruimte en capaciteit geven wij u deskundig en persoonlijk advies op maat. Denk bijvoorbeeld aan welk type stelling passend is, zoals door- en inrijstellingen. Wij houden hiervoor een zorgvuldige inspectie, waarbij u kunt vertrouwen op 100% onafhankelijk én eerlijk advies, aangezien wij het beste voor uw opslaghal of magazijn willen. Wilt u wellicht een stelling kopen om te kunnen uitbreiden in de lengte en/of hoogte? Dan staan wij tevens graag voor u klaar. Zo kunt u nu eventueel klein beginnen en later wanneer de behoefte groeit uitbreiden met meerdere stellingen. Zodra de stellingen zijn geplaatst, is het belangrijk om ze in goede conditie te houden. Beschadigingen kunnen namelijk de stabiliteit en draagkracht beïnvloeden. Voor de volledige koop, onderhoud, inspectie en reparatie van stellingen kunt u daarom terecht bij L.P. Petersen!

Veel gezochte stellingen koopt u bij L.P. Petersen!

  • Voordelige prijzen
  • Hoge kwaliteit en altijd geïnspecteerd door deskundige keurmeesters op alle wettelijke eisen
  • Plaatsen en leveren snel door heel Nederland
  • 100% merkonafhankelijk voor betrouwbaar en eerlijk advies
  • Diverse topmerken op voorraad
  • Inspecties, reparaties en onderhoud mogelijk

Stelling kopen? Kies dan voor de uitgebreide mogelijkheden, service en scherpe prijzen van L.P. Petersen nieuwe & gebruikte stellingen! Bekijk voor meer informatie onze website: lppetersen of neem voor vragen gelijk contact met ons op. Wij staan graag voor u klaar. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn