Op zoek naar uitvaartverzorging in Den Bosch

13 februari 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een paar weken geleden is mijn moeder overleden. Ze was al een tijd lang ziek en we wisten dat ze niet lang meer te leven had. Het was erg zwaar om mijn moeder ziek te zien, maar het gaf ons wel de tijd om rustig afscheid van haar te nemen. We kwamen er te laat achter dat ze ziek was en behandelingen in het ziekenhuis konden haar niet meer helpen. In het ziekenhuis konden ze haar laatste maanden alleen nog maar gemakkelijker maken en hier kozen wij dan ook voor. Mijn moeder had altijd veel energie en was haar hele leven gezond, waardoor het als een grote verrassing kwam dat ze ziek was. Aangezien we wisten dat ze zou overlijden, konden we rustig met haar de uitvaartverzorging in Den Bosch bespreken. Ik vond het erg lastig om dit met haar te bespreken, maar het was aan de andere kant ook fijn. Door de uitvaartverzorging in Den Bosch van te voren samen te bespreken, konden we er voor zorgen dat ze een begrafenis zou krijgen, zoals zij dit wilde. Ik wist van te voren niet wat er allemaal kwam kijken bij het organiseren van een begrafenis, maar ik deed mijn best om dit zo goed mogelijk voor mijn moeder te regelen. Mijn vader is jaren geleden overleden en destijds regelde mijn moeder alles voor de uitvaart. Ik was toen nog jong en mijn moeder vond het niet nodig om mij hierbij te betrekken. Nu was het aan mij om de uitvaartverzorging in Den Bosch te regelen en gelukkig had ik tijd om dit van te voren alvast te doen.

Uitvaartverzorging in Den Bosch via In Memory uitvaartverzorging

Online had ik gezocht naar bedrijven die konden helpen met de uitvaartverzorging in Den Bosch. Ik had verschillende bedrijven gevonden, waardoor ik ze met elkaar kon vergelijken. Na het bezoeken van een aantal websites besloot ik om bij drie bedrijven een gesprek aan te vragen. Ik wilde graag een mooie begrafenis regelen, maar hierbij waren de kosten ook erg belangrijk. Uitvaartverzorging in Den Bosch is erg duur en kan al snel vele duizenden euro’s kosten. Ik wist niet van te voren dat een begrafenis zo duur zou zijn. In de gesprekken met de bedrijven besprak ik de wensen van mijn moeder en de kosten van de uitvaartverzorging in Den Bosch. Vanaf het begin had ik een erg goed gevoel bij In Memory uitvaartverzorging. Ik had dit bedrijf gevonden via hun website https://www.inmemoryuitvaartverzorging.nl/uitvaartverzorging-den-bosch/. Zij probeerden direct met mij mee te denken en gaven direct aan dat alle wensen mogelijk waren. Dit bedrijf vond ik erg proactief en zij dachten goed met mij mee. Mijn moeder en ik hadden niet aan alle punten gedacht, maar gelukkig brachten zij dit direct ter spraken en kwamen met mogelijke oplossingen. Toen bleek dat dit bedrijf de uitvaart ook het voordeligste kon regelen, besloot ik om meteen voor dit bedrijf te kiezen.

Een mooie begrafenis

In Memory uitvaartverzorging uit Den Bosch had ons erg goed geholpen met de begrafenis en de gehele dag verliep erg goed. Voor mij was het van te voren duidelijk hoe de dag zou verlopen en wat ik moest doen en wat dit bedrijf zou regelen. Ik heb het idee dat de begrafenis precies zo ging zoals mijn moeder had gewild. Ik was erg blij met In Memory uitvaartverzorging uit Den Bosch en kan dit bedrijf aanraden.

  • Dachten goed met mij mee
  • Ze waren proactief
  • Kwamen met oplossingen
  • De begrafenis was hier voordelig
  • Duidelijk communicatie en goede afspraken
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn