Op zoek naar een orthodontiepraktijk in Enschede?

17 november 2019

Posted in Mens en gezondheid

Bent u opzoek naar een zeer goed aangeschreven orthodontiepraktijk in Enschede of omstreken? Zoek dan niet verder! Ortho Euregio kan u helpen met alle tand- en gebitsproblemen die u zich maar kunt inbeelden. De nieuwe orthodontiepraktijk van Ortho Euregio is een filiaal welke gevestigd is in Enschede. In het hart van het centrum. Er is een mogelijkheid tot gratis parkeren rondom de orthodontiepraktijk van Ortho Euregio in Enschede. Uiteraard wordt er binnen alle orthodontiepraktijken van Ortho Euregio, dus ook in het filiaal in Enschede, gewerkt volgens de laatste wettelijke hygiĆ«ne-eisen. Voor de eerste afspraak, waarbij het complete behandelplan en de mogelijkheden worden besproken, is er een aparte behandelkamer om rustig de tijd te nemen en uw privacy te respecteren. Op deze manier zult u nooit zonder vragen de orthodontiepraktijk in Enschede verlaten. Woont u niet in Enschede? Geen paniek! Ortho Euregio heeft ook een orthodontiepraktijk in Hengelo waar u terecht kunt voor tand- en gebitsproblemen. 

Wat u moet weten over de orthodontiepraktijk van Ortho Euregio in Enschede

Er zijn een aantal dingen erg praktisch om te weten wanneer u van plan bent om uw tanden of gebit te laten verzorgen bij een van de vestigingen van Ortho Euregio in Enschede of Hengelo. Een aantal van deze belangrijke punten zijn:

 • De wachtkamers van beide vestigingen, dus ook van de orthodontiepraktijk in Enschede, beschikken over gratis WiFi.
 • Openingstijden zijn van maandag tot vrijdag van 8.30 tot 12.00 en van 13.,00 tot 17.00
 • Bij binnenkomst moet u zich melden bij de receptie. Vervolgens wordt u doorverwezen naar de wachtkamer. Hier kunt u wachten tot de orthodontist u kunt halen.
 • In de praktijk zijn oplaadkluisjes te vinden waar u uw mobiele telefoon kunt opladen. 
 • Uiteraard is het toegestaan dat ouders en/of begeleiders aanwezig mogen zijn in de behandelruimtes wanneer het kind een behandeling ondergaat.
 • Bij de receptie kunt u regelen dat uw kind in een afzonderlijke behandelkamer wordt behandeld. 
 • Voor het uitrijden kunt u een muntje halen bij de receptie. Uw auto parkeren bij de orthodontiepraktijk in Enschede is dan gratis.
 • Wanneer u onverhoopt toch niet op een afspraak kunnen komen? Meld dit dan uiterlijk 24 uur van te voren bij de desbetreffende orthodontiepraktijk in Enschede of Hengelo.
 • ‘s Avonds en in het weekend kunt u de parkeerplaatsen gratis gebruiken aangezien de slagbomen dan open staan. 
 • Pijnklachten kunnen op dezelfde dag nog verholpen worden.
 • Voor pijnklachten buiten openingstijden kunt u terecht bij de Tandarts Post Twente

De behandelingen

Er zijn diverse behandelingen mogelijk bij de orthodontiepraktijk van Ortho Euregio in Enschede of Hengelo. Op de website van Ortho Euregio kunt u informatie vinden over het behandeltraject, de orthopedische fase, de orthodontische fase en de retentiefase. Verder kunt u informatie krijgen over deze orthodontiepraktijk in Hengelo of Enschede met betrekking tot logopedie en orthodontie. Als laatste zijn er ook nog voor en na foto’s van diverse behandelingen te bekijken op de website. Alle behandelingen van deze orthodontiepraktijk in Enschede of Hengelo hebben als doel het weer stralend maken van je lach, door het verkrijgen van mooie en rechtstaande tanden. Hierbij zijn de orthodontiepraktijken van Ortho Euregio in Hengelo of Enschede, uniek in het feit dat zij geen gezonde tanden of kiezen trekken.

https://www.orthoeuregio.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn