Op zoek naar een goede plafond renovatie + plafond renoveren?

26 april 2019

Posted in Ondernemers en Particulieren

Vorig jaar was ik naar mijn plafond aan het kijken en toen zag ik dat mijn plafond er helemaal niet mooi meer uit zag. Ook had ik last van lekkage en ik wilde graag inbouwspots in mijn plafond. Ik ben toen in aanraking gekomen met Marcel Wesseling spanplafonds en toen heb ik hun een plafond renovatie + plafond renoveren laten doen bij mij thuis. Ik woon zelf niet ver van Haaksbergen, waar het bedrijfs is gevestigd. Zij hebben een grote showroom in Haaksbergen waar je alle plafonds die zij te bieden hebben kunt bewonderen. Toen ik de afspraak had gemaakt met het bedrijf om een plafond renovatie + plafond renoveren bij hun te laten doen werd ik uitgenodigd in hun showroom om een plafond uit te zoeken en om afspraken te maken over de plaatsing bij mij thuis. Er zijn vier verschillende diensten die zij aanbrengen:

  • Het plaatsen van spanplafonds
  • Het plaatsen van akoestische plafonds
  • Het plaatsen van verlichting
  • Het plaatsen van lichtwanden. 

Mijn ervaring met de uitvoering van de plafond renovatie + plafond renoveren

Ik heb gekozen voor een akoestisch plafond met verlichting. Ik heb hiervoor gekozen omdat mijn huis een akoestische sfeer heeft. Ik heb gekozen voor verlichting omdat ik erg weinig ruimte heb in mijn huis en met inbouwspots dus veel ruimte kan besparen. Ik heb het plafond allereerst laten plaatsen in mijn woonkamer omdat ik daar erg veel zit. Ook mijn badkamer had een nieuw plafond nodig omdat mijn vorige plafond niet goed tegen vocht kon en dit nieuwe plafond wel. Aangezien de plaatsing zo snel en zo makkelijk ging heb ik ook gelijk een nieuw plafond laten zetten in mijn slaapkamer. Eerst wilde ik geen nieuw plafond in mijn slaapkamer, omdat ik erg veel zware meubels in mijn slaapkamer heb staan. Toen kwam ik erachter dat al je meubels kunnen blijven staan. Ik was daar erg enthousiast over, dus toen heb ik maar gelijk een nieuw plafond laten zetten in mijn slaapkamer. In totaal zijn ze maar twee dagen bezig geweest met het plaatsen van nieuwe plafonds bij mij thuis. Ik had van tevoren nooit gedacht dat het mogelijk was om zo snel nieuwe plafonds te kunnen plaatsen. Toen ik ten slotte de rekening ontving bleken de kosten ook nog eens heel erg mee te vallen. Een plafond renovatie + plafond renoveren is helemaal niet zo duur als dat je misschien van tevoren denkt. 

De voordelen van een plafond renovatie + plafond renoveren

Net noemde ik al het voordeel dat je al je meubels gewoon kunt laten staan. Je hebt er dus zelf helemaal geen werk van. Daarnaast duurt de plaatsing van een nieuw plafond in je huis maar één tot twee werkdagen. Ook een groot voordeel is dat je het plafond gewoon kunt schoonmaken met een nat doekje. In elk huis komt het wel eens voor dat er een vlek op je plafond komt. Dat is erg vervelend, omdat je normaal gesproken een plafond niet kunt schoonmaken. Gelukkig kan dit met een akoestisch plafond en een spanplafond wel. Ook kan het plafond naadloos geplaatst worden. Ten slotte is een groot voordeel van een plafond renovatie + plafond renoveren dat de verlichting in het plafond helemaal naar je eigen wensen aangepast kan worden. 

Ik raad iedereen dus aan om een plafond renovatie + plafond renoveren te laten doen! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn