Muismatten bedrukken regel je eenvoudig online

17 juni 2018

Posted in Marketing en Promotiemateriaal

Mocht je op zoek zijn naar een goed relatiegeschenk of een effectief promotieartikel, dan kun je overwegen om gebruik te maken van muismatten. Het mooie aan muismatten is namelijk dat deze beschikken over een mooi groot oppervlak waar je van alles op kunt laten bedrukken. Denk aan:

 • Foto’s
 • Bedrijfsnamen
 • Bedrijfslogo’s
 • Slogan’s
 • Korte oneliners
 • Webadressen
 • Emailadressen

Een aansteker is bijvoorbeeld ook een leuk promotieartikel, maar de ruimte die je kunt bedrukken is beperkt. Hetzelfde geldt voor sleutelhangers of USB sticks. Deze zijn ideaal voor een bedrijfslogo, maar voor de rest kun je er niet heel veel op kwijt. En je wilt dit soort kleine promotieartikelen ook niet vol proppen met van alles en nog wat. Daardoor verliest het artikel zijn kracht. Muismatten bedrukken is dan ook een ideale optie als je promotiemateriaal wilt verspreiden onder kantoormedewerkers. Een bijkomend voordeel van muissmatten bedrukken is dat deze muismatten elke dag weer zichtbaar zijn. de computer gebruiker heeft zijn of haar hand altijd op de muis en deze muis ligt vervolgens op de muismat met jouw bedrijfsnaam en alles wat je verder nog meer op de muismat hebt laten bedrukken. Een USB stick of sleutelhanger kun je gemakkelijk en snel onder de mensen verspreiden. Maar dit soort van kleine artikelen raakt met al snel kwijt of ze eindigen ergens in een lade. De kracht van dergelijke promotieartikelen zit hem dus meer in de eenvoudigheid waarmee je deze artikelen kort en goedkoop onder de mensen kunt verspreiden. Je kunt de mensen dus relatief simpel blij maken met een leuk cadeautje en in die daad zit hem dan de kracht. Men waardeert je gebaar en daarmee hoop je dan dat men je bedrijf ook positief waardeert. Met muismatten bedrukken creëer je meer duurzaamheid en hoop je dat het herhaaldelijke contact met je bedrijfsnaam uiteindelijk via het onderbewuste een positieve houding creëert richting jouw bedrijf. Mocht het een bedrijf betreffen dat papier verkoopt, dan hoop je dat ze voor jouw bedrijf kiezen op het moment dat ze papier moeten bestellen. Een muismat heeft dus meer duurzaamheid waardoor het langer binnen het gezichtsveld valt van de gebruiker. Nadeel is wel dat het vaak alleen de ene gebruiker is die de muismat ziet. Een sleutelhanger is wat dat betref mobieler en kan beginnen in het bezit van meneer A en eindigen is het bezit van mevrouw Z. Daarom is het altijd goed om na te denken wie je wilt bereiken en wat je doel is met het promotiemateriaal. Mocht je op basis van dat deliberatieproces ontdekken dat je inderdaad muismatten wilt bedrukken, dan kun je dat regelen via promoboer.nl.

Laat je muismatten bedrukken via promoboer.nl

Je wilt de muismatten bedrukken op een zo voordelig mogelijke wijze. Dat betekent dat je er goed aan doet om een flinke partij te laten bedrukken via promoboer.nl. Je betaalt dan per muismat heel weinig. Tevens moet je sowieso meerdere muismatten bedrukken, want je kunt je klantenbestand niet uitbreiden door Jan met de pet 1 muismat te overhandigen. Kies daarom liever voor een ruime partij en laat je muismatten bedrukken bij promoboer.nl. Je kunt het ook allemaal online regelen, dus dat wat betreft zit je ook altijd helemaal goed. Wil je meer weten over de vele mogelijkheden, kom dan vooral even langs op promoboer.nl.

De wondere wereld van promotiemateriaal

Zoals gezegd kun je ervoor kiezen om verschillende zaken te bedrukken en te gebruiken als promotiemateriaal. Zo kun je onder andere kiezen voor:

 • Muismatten
 • Sleutelhangers
 • Aanstekers
 • Petten
 • Paraplu’s
 • Zonnebrillen

Dus als je geen muismatten wilt bedrukken, dan ben je bij promoboer.nl zeker ook aan het goede adres.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn