Moet u uw stoomfilters vervangen?

25 maart 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Als monteur binnen ons bedrijf is het mijn taak om te zorgen dat de machines die wij gebruiken altijd in goede staat zijn. Dat is soms een hele klus want wij werken al lange tijd met dezelfde apparatuur en dat houdt in dat het niet altijd eenvoudig is om voor deze apparatuur de juiste onderdelen te vinden. Vandaar dat ik het ook altijd een leuke uitdaging vind om apparatuur die al wat ouder is, weer in goede conditie te krijgen.  Onlangs heb ik gemerkt dat  ik de stoomfilters van een van onze machines moest gaan vervangen. Deze stoomfilters had ik eerder bekeken en ik had toen al in de gaten dat deze stoomfilters geen jaren meer mee zouden kunnen gaan, maar ik heb het toen allemaal even laten liggen omdat er andere onderdelen waren die eerst vervangen moesten worden. Toen ik onlangs merkte dat de stoomfilters nu echt hun beste tijd hadden gehad, ben ik gaan kijken of ik ergens. een goede leverancier kon vinden van nieuwe  stoomfilters. Ik heb daarom goed gekeken waar ik het beste onze stoomfilters zou kunnen gaan kopen en ik heb toen besloten om gewoon via het internet op zoek te gaan naar een specialist. Ik heb toen gezien dat ik altijd even naar de site van technofilter.eu kon gaan kijken. Het rare is dat ik al heel lang in mijn vakgebied werk, maar dat ik deze site nog nooit eerder was tegengekomen. Dat was raad want toen ik door het aanbod van deze site ging bladeren, was ik meteen onder de indruk van alles wat ik hier aangeboden kreeg. Ik heb gezien dat je hier echt heel veel soorten filters kunt kopen en ik ben daarom meteen gaan kijken of ik hier ook stoomfilters zou kunnen bemachtigen. Zoals je van een specialist op het gebied van filters mag verwachten, kun je hier uiteraard goede stoomfilters vinden. Ik heb daarom ook niet lang gewacht met het plaatsen van een bestelling want ik zag dat men hier precies de stoomfilters verkocht die ik nodig had. 

Deze stoomfilters had ik nodig

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb want ik heb hier heel goede zaken kunnen doen. Deze mensen hebben gezorgd dat ik voor een goede prijs goede stoomfilters kon kopen waardoor onze productie weer optimaal voortgezet kon worden. Ik ben daarom blij dat ik deze site gevonden heb want ik was zonder deze aanbieder waarschijnlijk heel lang op zoek geweest naar een goede aanbieder van stoomfilters.

Heeft u ook een filter nodig?                                  

Ik wilde graag even een artikeltje schrijven over dit bedrijf omdat ik denk dat heel veel mensen baat zouden kunnen hebben bij deze site. Het is namelijk zo dat u hier:

  • Heel veel filters in alle soorten en maten kunt vinden 
  • Heel goede zaken kunt doen omdat de prijzen heel gunstig zijn 
  • Altijd even bij een expert te rade kunt gaan wanneer u advies nodig heeft

Ik ben blij dat ik deze site gevonden heb. Hier vond ik namelijk de stoomfilters die ik nergens anders had kunnen vinden. 

https://www.technofilter.eu/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn