Knikarm zonnescherm

11 februari 2016

Posted in Woning en Tuin

Sungo-zonwering - Knikarm zonneschermHebt u een aangename tuin met de zon op het zuiden? Dan hebt u vast veel last van de zon in de lente en in de zomer. Ook in de goede zin van het woord want het is heerlijk om zo nu en dan lekker bruin te kunnen worden. Wij weten als geen ander hoe prettig dat kan zijn. Maar het kan wel vervelend zijn als u rustig een boek zit te lezen en de zon continu in uw ogen schijnt. Niet alleen gaat het om lezen, het is in de eerste plaats niet erg gezond om de hele dag blootgesteld te worden aan de zon, zeker niet in de zomer als het buiten 30 graden Celsius is. Dat is simpelweg slecht voor uw huid want een langdurige blootstelling kan naast verbranding ook huidkanker veroorzaken. Dat is natuurlijk iets dat u te allen tijde wilt zien te voorkomen. Doe dit dan ook en kies voor een knikarm zonnescherm als u een terras hebt waar u zo nu en dan op wilt kunnen zitten zonder risico’s van de zon zelf op te lopen. Een knikarm zonnescherm is een scherm dat u ophangt aan de buitenmuur van uw huis. Zoekt u maar eens een plaatje op door “knikarm zonnescherm” in te typen in de zoekbalk van uw favoriete zoekmachine, dan herkent u dit artikel vast wel van andere mensen thuis. Wilt u graag een knikarm zonnescherm hebben maar hebt u geen flauw idee hoe u hier snel en goedkoop aan kunt komen? Dan moet u toch echt even op onze website rondsnuffelen want het knikarm zonnescherm is een van onze vele producten die wij steevast in huis hebben. Kijkt u voor het knikarm zonnescherm dan ook even op sungo-zonwering.nl en vraag meteen naar de prijzen. De prijs van een knikarm zonnescherm zal u aangenaam verrassen dus wacht niet langer maar bestel er alvast een voor het warme seizoen is aangebroken. Dan kunt u nu in de koelte alvast dit knikarm zonnescherm ophangen want u hoeft ze nooit te demonteren als de herfst of winter in aantocht zijn.

De lente staat voor de deur, rol uw knikarm zonnescherm alvast uit

Het knikarm zonnescherm kunt u eenvoudig bevestigen aan uw dak. Natuurlijk krijgt u bij de bezorging duidelijke instructies bijgeleverd. U hebt er namelijk wel een flinke boor voor nodig. Een knikarm zonnescherm weegt niet enorm veel want het is van stof en van aluminium gemaakt. Toch moet u een gat in uw buitenmuur maken want u wilt natuurlijk niet dat het knikarm zonnescherm wegvliegt. U kunt ons daarom ook altijd even om hulp vragen maar een beetje klusser zou dit zonder moeite zelf kunnen doen. Hebt u niet het juiste gereedschap en uw familie en vrienden toevallig ook niet? Dan kunnen we het knikarm zonnescherm voor een kleine meerprijs komen bevestigen, daar doen we beslist niet moeilijk over. Ook voor reparaties of de vervanging van een knikarm zonnescherm staan we voor u klaar. We hebben hier zelfs een aparte dienst voor dus schroom niet om contact met ons op te nemen als de nood aan de man is. Afijn, een knikarm zonnescherm kan u erg veel rust geven. Ook al is het nog zo warm in de zomer, het is meestal prettiger om buiten te zitten dan binnen. Zeker zonder goede ventilatoren of een airconditioning is het vreselijk om in uw eigen huis te moeten vertoeven. En u kunt niet de gehele vakantie van uw werk wegvluchten naar de camping of een ander land en dat is dankzij het knikarm zonnescherm ook helemaal nergens meer voor nodig. U kunt rustig in de ochtend ontwaken, uw ontbijt maken en gaan luieren op het terras in het lekkere ochtendzonnetje. Begint het naarmate de dag vordert toch echt te warm te worden? Dan kunt u dit zonnescherm uitrollen dankzij het ingenieuze rolsysteem en bent u meteen beschermd tegen gevaarlijke ultraviolete straling. Wat wil een mens nog meer? In de avond rolt u het knikarm zonnescherm weer in en kunt u aan de slag met de barbecue. Want er is toch zeker niets lekkerders dan buiten vlees te kunnen braden in de open lucht. Voor velen is dat een van de hoogtepunten van de dag in de zomer.

Bestel vandaag en ontvang het morgen aan huis

Wilt u graag een knikarm zonnescherm hebben? Dan kunt u dit op de bonnefooi bij ons bestellen en komen we daadwerkelijk morgen al bezorgen. Maar over het algemeen werkt dit niet zo bij dit soort aankopen. Begrijp ons niet verkeerd, bij ons bent u zeker geen dief van uw eigen portemonnee maar u moet er wel het budget voor hebben. Wat vooral van belang is, is dat u de afmetingen weet van uw eigen dak. Eventueel maken we het knikarm zonnescherm op maat voor iets meer geld. Dan weet u zeker dat het goed past en helemaal over uw tuinmeubelen op het terras uit te rollen is. Vraag daarom altijd eerst een offerte aan zodat u inzage in de prijzen en de mogelijkheden krijgt. Het is immers niet zo erg dat u hier misschien een week of 2 over doet voor u tot een weloverwogen conclusie komt. We hebben diverse types zonwering in huis maar ook allerlei andere producten voor rondom het huis. Dus kijkt u ook eens tussen onze andere producten zoals:

  • Horren
  • Rolluiken
  • Garagedeuren
  • En nog veel meer

Hebt u verder nog vragen? Neem dan contact op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn