Kickfun Utrecht

3 september 2018

Posted in Mens en gezondheid

Leef je uit tijdens een les kickfun Utrecht bij Yard Gym. Dit is een boksschool in de wijk Lunetten in Utrecht. De lessen worden gegeven in de grote sporthal en ze staan allemaal in het teken van boksen. De sportschool wordt geleid door Wilfried Yard. Zelf is hij jaren actief geweest in het kickboksen en is al jaren een ervaren trainer. Andere lessen die gegeven worden bij Yard Gym zijn kickboksen, TaiBo en Kids Kickboksen. Alle lessen staan in het teken van plezier en enthousiasme. Of je nou nieuw bent of jarenlang al traint tijdens kickfun Utrecht, iedereen hoort een plezierige les te hebben en te kunnen leren. Bij kickfun Utrecht ben je voornamelijk bezig met een kickbag. Sparren met een partner, zoals bij kickboksen, kom hier niet aan de orde. Wanneer je dus interesse hebt in boksen, maar niet met een partner wilt boksen, dan is dit een perfecte les om te volgen. Ook hier leer je de techniek van het boksen en kan jij je energie helemaal kwijt. Tijdens de lessen leer je de techniek steeds bewuster en beheerster uit te voeren. Een ander leuk detail is dat er muziek bij betrokken wordt, wat jou nog meer motiveert om lekker tegen de kickbag aan te kickboksen.

Kickfun Utrecht, voor beginners en gevorderden

Laat je door je geringe ervaring niet tegenhouden om een les kickfun in Utrecht mee te doen. Kom een proefles meedoen bij Yard Gym. Zij ontvangen graag nieuwe leerlingen die staan te popelen om nieuwe kicks te leren en hier enthousiast mee bezig te zijn. Voor iedereen willen zij een goede les neerzetten en zowel de trainer als de andere leerlingen doen hun best om jou op je gemak te stellen. Heb jij behoefte om je eens goed af te reageren tijdens een training bij Yard Gym? Ga dan naar yard-gym.nl om je aan te melden voor een proefles. Hier lees je ook wat je kan verwachten tijdens de les kickfun in Utrecht:

  • Muziek
  • Het leren van boks- en traptechnieken
  • Geen sparringpartner
  • Zelfverzekerdheid en zelfvertrouwen
  • Motivatie krijgen en gemotiveerd worden

Vaak is een sparringpartner een struikelblok voor veel mensen om naar een kickboksles te gaan. Mensen zijn bang zelf geslagen te worden en klappen te incasseren. Zeker voor een beginneling is dat niet prettig. De ervaring van een eerste les wordt zo een negatieve lading krijgen. Daarom is kickfun in Utrecht ideaal. Het is meer dan slaan tegen een kickbag op muziek, je leert ook de techniek. Mocht je na een paar lessen meer zekerheid hebben over je techniek, dan kan je altijd nog een les kickboksen mee doen bij Yard Gym.

Motivatie voor en door deelnemers

Het is duidelijk dat Yard Gym zijn deelnemers wilt motiveren om te blijven kickboksen. Ze zoeken zo voor iedereen een oplossing om aan de hand van deze technieken de stress en negatieve energie uit het lichaam te bevrijden. Voor sommigen is deze sport daar perfect voor, alleen wilt niet iedereen dit met een sparringpartner ondergaan. De kickfun in Utrecht is een toegankelijke les voor iedereen die graag wilt kennismaken met kickboksen. De muziek, het plezier en de onderlinge samenwerking zorgt ervoor dat mensen zich betrokken blijven voelen tijdens de les. De ervaren deelnemers helpen de beginners in hun technieken. Ondanks dat je niet met een sparringpartner sport, ben je zo wel betrokken bij de rest van de groep. De groep van kickfun in Utrecht is een gemengde samenstelling van alle soorten mensen. Mannen en vrouwen komen iedere zaterdag langs om met veel plezier zich te ontladen in de sportzaal van Yard Gym.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn