Ik ging naar een halokliniek en het werkte!

23 november 2018

Posted in Mens en gezondheid

Altijd al heb ik last gehad van astma en überhaupt heb ik een slechte ademing. Uiteraard ben ik daarvoor al vele malen naar de dokter geweest en heb honderden verschillende pufjes geprobeerd. Dat hielp altijd wel voor een moment, maar een echte langdurige oplossing heb ik nooit gevonden. Totdat een van mijn collega’s, die zelf weer iemand kende met dezelfde problematiek als ik, tegen mij zei: ‘goh, ga eens naar een halokliniek’. Daar had ik nog nooit van gehoord en toen ik dat op internet op ging zoeken, kwam ik er pas achter dat dit soort dingen daadwerkelijk bestaan. De halokliniek is een zouttherapie waarbij gefocust wordt op de luchtwegen en de huid. Daar is het erg goed voor. Ik dacht bij mezelf, ik kan dit altijd eens gaan proberen. Vandaar dat ik via haloclinic een afspraak heb gemaakt. Daar kreeg ik zo’n zoutbehandeling, je ademt als het ware fijne zoutstof in, en de werking ervan was ongekend! Ik heb me echt in tijden niet zo goed gevoeld als net na die behandeling.

Waarom deze halokliniek?

Voor het eerst sinds tijden kon ik weer normaal ademhalen en had ik eindelijk niet zo veel last van mijn astma. Dat maakte dat ik natuurlijk direct een vervolg afspraak wilde maken. Gelukkig kon dat, want ze adverteren ook op haloclinic.nl ermee dat ze bij deze halokliniek geen wachtrijen hebben. Zij hebben een filiaal in Zaandam en in Heemstede. Ik ben zelf naar Zaandam gegaan, omdat dat dichter bij mijn woonplaats is. Er is trouwens genoeg rekening gehouden met de condities van de meeste patiënten, omdat de afstand tussen parkeergelegenheid en de halokliniek zelf niet zo groot is. Verder is het er brandschoon. Daar ben ik erg over te spreken, want ik stel hygiëne erg op prijs. Het personeel is er trouwens ontzettend vriendelijk en proberen je echt op je gemak te stellen. Verder is de therapie een goede uitkomst voor onderstaande aandoeningen:

  • Astma
  • Copd
  • Eczeem
  • Hooikoorts
  • Allergieën
  • Chronische hoest
  • Bronchitis
  • Longontsteking
  • Psoriasis

Daarbij zijn er nog een aantal aandoeningen waarbij de halokliniek ook goed kan helpen, maar die zijn te vinden op haloclinic.nl. Ik ben zelf echt ontzettend te spreken over de behandelmethode en velen met mij. Zo valt namelijk te lezen op hun website. Er staan allemaal recensies op van klanten van deze halokliniek.  

Extra voordelen

Sowieso is hun website erg prettig in gebruik. Direct onderaan de pagina vind je het nummer van de beide filialen. Bovendien staat daar ook de link naar het maken van een online afspraak. Mocht je eerst meer informatie willen hebben over de halokliniek en de halotherapie, dan kan je op de website heel wat terugvinden. Ze bieden allerlei verschillende mogelijkheden aan, van de regelingen rondom zorgverzekeraars tot aan de mogelijkheid om met je kinderen naar de halokliniek te komen voor een behandeling. Ook vind je de huisregels omtrent de behandelingen en het binnenkomen van de halokliniek op deze website. Ideaal dus voor iemand zoals ik, die graag van tevoren op de hoogte is van wat ik zou kunnen verwachten. Vandaar ook dat ik zo’n belang hechtte aan de goede behandeling door het personeel en de begeleider tijdens de therapiesessie. Ik kan deze behandeling echt alleen maar aanraden aan mensen die erg te lijden hebben van hun huid- of longproblematiek. Vaak als je niet verder komt bij de dokter, kan het enorm helpen om toch te zoeken naar alternatieven. Van deze methode is trouwens ook wetenschappelijk bewezen dat zoiets veel voordelen heeft en daadwerkelijk hulp biedt. Een echte aanrader dus! 

Lees meer…  

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn