Hoe kun je je bedrijf inschrijven op een postbus?

23 juni 2020

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Het ligt een beetje aan de reden dat je je bedrijf wilt inschrijven op een postbus, maar als het je puur gaat om het andere adres dan kun je je ook aanmelden bij Easy Start Office in Amsterdam of Rotterdam. Daar kun je namelijk een zogeheten virtual office aanvragen, waarna je het adres van hun locatie kunt gebruiken als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel (of het bestaande adres erdoor vervangen). Daardoor kun je dus al je bedrijfsactiviteiten uitvoeren op een locatie naar keuze, maar het adres van Easy Start Office in Amsterdam of Rotterdam als postadres gebruiken. Je bedrijf inschrijven op een postbus is dan niet meer nodig, want je hebt al een postadres. Ze bieden je zelfs een wekelijkse post mail service, waarbij ze al je post voor je kunnen inscannen en naar je doormailen. Liever de poststukken fysiek in je handen hebben? Dan kunnen ze tegen een kleine meerprijs alle stukken ook via de post naar je doorsturen, net wat je wenst. Je bedrijf inschrijven op een postbus biedt deze service natuurlijk niet altijd. Daarbij moet je er constant voor zorgen dat je post wordt opgehaald en bij jou terecht komt, laat staan dat deze post voor je wordt ingescand en doorgemaild…

Waarom je bedrijf inschrijven op een postbus?

De reden dat veel ondernemers hun bedrijf inschrijven op een postbus is dat ze het prettig vinden om een ander adres op hun briefpapier te hebben staan dan hun thuisadres. Je kunt dit postbus adres dan ook gebruiken als adres voor je Kamer van Koophandel inschrijving, en dus is je bedrijf officieel daar gevestigd, terwijl dat in feite niet het geval is. Het fijne daaraan is dat jouw klanten en zakenrelaties dus niet weten waar je woont. Dit vinden veel ondernemers een heel prettig idee, omdat ze daar vaak met hun hele gezin wonen. Je bedrijf inschrijven op een postbus levert je dus letterlijk privacy op, want niemand zal ooit weten waar je woont. Maar als je liever een echt adres op je briefpapier en bij je Kvk inschrijving hebt staan dan een postbus kun je beter aankloppen bij een van de vestigingen van Easy Start Office. 

Een virtueel kantoor huren in Amsterdam of Rotterdam

In plaats van je bedrijf inschrijven op een postbus kun je ook een zogeheten virtueel kantoor huren bij Easy Start Office. Ze hebben vestigingen in Amsterdam en Rotterdam, en bieden je drie verschillende opties op het gebied van een abonnement, namelijk:

  • Het basis abonnement, met enkel het postadres 
  • Het medium abonnement, inclusief parttime flexwerken op een van hun kantoren
  • Het large abonnement, inclusief fulltime flexwerken op een van hun kantoren

Wilde je dus enkel je bedrijf inschrijven op een postbus en heb je geen optie tot flexwerken nodig? Dan kies je voor het basic abonnement. Liever af en toe over een kantoor met ergonomische stoel in Amsterdam of Rotterdam beschikken? Dan kies je voor een van de andere opties. Bij alledrie zit echter het postadres inbegrepen en kun je dat tevens gebruiken als inschrijfadres bij de Kamer van Koophandel. Je hoeft dan dus niet meer je eigen thuisadres te gebruiken, en dat vinden veel ondernemers wel zo prettig!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn