Heeft u uw urenregistratie wel op orde?

6 september 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Onze firma is de afgelopen jaren sterk gegroeid en wij hebben dan ook maar liefst tien nieuwe krachten aan kunnen nemen. Aangezien wij in de productie werken, hebben wij altijd mensen voor ons aan het werk omdat de productie namelijk dag en nacht door kan gaan. Wanneer je veel mensen voor je hebt werken, moet je je urenregistratie goed op orde hebben en ik kan u zeggen dat ij dat niet hadden. Wij werkten namelijk altijd nog met eenvoudige excelsheets en dat zorgde er helaas voor dat wij regelmatig fouten maakten in onze administratie. Dat was  natuurlijk heel vervelend en vandaar dat wij gekozen hebben om met een andere vorm van urenregistratie te gaan werken. Het is namelijk heel vervelend voor de mensen die bij ons werken dat ze te weinig betaald krijgen omdat onze urenregistratie niet klopte. Ook wanneer zij veel te veel hebben ontvangen, is dit vervelend omdat zij dit geld dan weer terug moeten betalen. Vandaar dat wij ons best gedaan hebben om onze urenregistratie te verbeteren. Wij wilden graag zeker zijn van  het feit dat wij de urenregistratie binnen ons bedrijf aanzienlijk konden verbeteren omdat wij anders ook in de problemen kwamen met onze administratie. Wij hebben daarom gekeken hoe wij onze urenregistratie zo goed mogelijk op orde konden maken. Wij wilden goed onderzoek doen en dus hebben wij heel lang op het internet gekeken naar mogelijkheden om ergens een bedrijf te vinden dat ons aan een professioneel programma voor urenregistratie kon helpen. Wij hebben toen gekeken waar anderen hun slag hadden geslagen, en dat bleek op de site van shiftbase.com te zijn. Deze site heeft alles wat je je maar kunt wensen wanneer je op zoek bent naar een goed programma voor urenregistratie. Wij hebben de informatie op deze site even goed doorgenomen en wij hebben toen gezien dat wij hier voor een heel goede prijs een heel goed programma konden kopen voor onze urenregistratie. Wij hebben daarom ook meteen een bestelling geplaatst want wij hadden meteen in de gaten dat wij niet iets beters dan de urenregistratie van dit bedrijf konden vinden. 

Wij hebben onze urenregistratie nu altijd op orde

Wij hebben een tijdje geleden de overstap gemaakt naar onze nieuwe urenregistratie en wij plukken daar nu al de voordelen van. Wij kunnen onze urenregistratie namelijk heel goed bijhouden en dat is echt heel handig. Wij weten nu precies hoeveel iemand gewerkt heeft, en nog kan werken omdat wij dit moeiteloos in de urenregistratie kunnen zien. Wij zijn dan ook erg tevreden over onze nieuwe urenregistratie en wij hopen nog lang met dit programma te kunnen werken. 

Bent u ook toe aan efficiĆ«ntie? 

Als u ook graag efficiƫnt wilt werken, kan ik u de urenregistratie van shiftbase.com van harte aanbevelen omdat:

  • Dit programma heel nauwkeurig is
  • U zo veel beter overzicht heeft over de uren van uw personeel 
  • U dit programma voor veel mensen kunt gebruiken 

Wij zijn blij dat wij in zee zijn gegaan met de mensen van shiftbase.com en wij raden iedereen dan ook aan om een keer op deze site te gaan kijken. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn