Heeft u al een koolmonoxidemelder gekocht?

24 november 2019

Posted in Beveiliging en Bewaking

Bij ons in de buurt is vorig jaar een ramp gebeurt. Het was namelijk op een mooie zondagochtend in de winter toen wij naar de buren zouden gaan om daar koffie te gaan drinken. Dat deden wij heel vaak, maar deze keer viel het ons op dat alle gordijnen nog dicht waren. Dat was niets voor onze buren want deze stonden beide vaak al voor dag en dauw op. Wij hebben daarom gekeken of wij door de achterdeur naar binnen konden gaan en deze stond nog open. Dat vonden wij heel raar. Wij zijn toen in het huis gelopen en daar heb ik toen mijn buurman en buurvrouw dood in de woonkamer gevonden. Ik had geen idee water aan de hand was, maar ik was hier heel erg door van slag. Ik heb toen de politie gebeld en deze is gekomen. Zij hebben toen onderzoek gedaan en daaruit is gebleken dat zij door koolmonoxidevergiftiging om het leven zijn gekomen. Ik vond dit eerst raar want mijn buren hadden een koolmonoxidemelder in huis hangen, maar deze bleek al een hele tijd kapot te zijn. Daar ben ik erg van geschrokken omdat mijn buren dus altijd dachten dat ze veilig waren, maar dat in werkelijkheid bleek dat hun koolmonoxidemelder het dus helemaal niet deed. Ik ben daarom meteen gaan kijken of onze koolmonoxidemelder het nog wel deed en wat denkt u? Ook deze was naar zijn grootjes! Daar schrok ik stevig van en ik ben daarom gaan kijken hoe ik zo snel mogelijk een nieuwe koolmonoxidemelder kon kopen. Ik wilde namelijk geen enkel risico lopen en daarom ben ik gaan kijken naar mogelijkheden op ergens een goede koolmonoxidemelder te kopen. Ik heb toen bij een aantal winkels bij ons in de buurt gekeken of ik daar een koolmonoxidemelder kon kopen, maar dit bleek niet zo eenvoudig te zijn. Ik wilde namelijk echt een heel goede hebben omdat ik heel erg geschrokken was van wat er bij onze buren was gebeurd. Ik ben daarom gaan kijken of ik misschien een koolmonoxidemelder via het internet kon vinden. Ik ben toen even gaan googelen en zo kwam ik uiteindelijk terecht op de site van Allesveilig.nl. 

Ik kocht een koolmonoxidemelder via Allesveilig.nl

Toen ik op de site van Allesveilig.nl ging kijken, had ik al snel door dat ik hier heel goede zaken zou kunnen doen. Dit is namelijk een heel Heeft u al een koolmonoxidemelder gekocht?professioneel bedrijf en het was heel interessant om te zien wat je hier allemaal kunt kopen. Ze hebben hier echt alles om je veilig te laten voelen. Vandaar waarschijnlijk ook de naam Alles Veilig. Ik heb hier een heel goede koolmonoxidemelder gevonden en deze heb ik meteen besteld. 

Bent u goed beschermd tegen ongelukken? 

Een ongeluk kan in een klein hoekje zitten en het is daarom goed om te zorgen dat u veilig bent. Kortom:

  • Surf een keer naar Allesveilig.nl 
  • Bekijk hier wat u allemaal aan mogelijkheden kunt kopen
  • Plaats hier een bestelling om er zeker van te zijn dat u zich goed tegen onveiligheid beschermt

Ik kan u deze site aanraden omdat u hier alles kunt kopen om uzelf in veiligheid te brengen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn