Gratis juridisch advies nodig?

10 maart 2016

Posted in Juristen en Advocaten

Verweij-juristen - Gratis juridisch adviesStel u hebt net te horen gekregen dat u per direct ontslagen wordt, terwijl u dit helemaal niet aan had kunnen zien komen. Dan kan het zijn dat u behoorlijk met de handen in het haar zit. Moet ik me erbij neerleggen? Is het wel eerlijk gegaan? Is dit wel volgens de juiste procedures gebeurd? En zijn de gronden waarop het ontslag is gebaseerd wel juist? Als u er zelf niet helemaal uit komt, dan kunt u een gratis juridisch advies aanvragen. Veel mensen weten niet eens dat dit bestaat en daarom is deze tekst over het gratis juridisch advies geschreven. Het zit namelijk zo dat u niet gelijk flinke bedragen hoeft te betalen, voor enkel wat goede raad op dit gebied. Juristen kunnen u met gemak vertellen of de gang van zaken terecht is en of u nog een poot hebt om op te staan in dit proces. Een gratis juridisch advies kan u dan op weg helpen om de juiste stappen te ondernemen. Een gratis juridisch advies kan ervoor zorgen dat u niet onnodig veel moeite gaat verspillen met het aanvechten van het ontslag, terwijl u geen schijn van kans hebt om uw baan terug te krijgen. Voorts werkt het ook de andere kant op. Dat wil zeggen dat een gratis juridisch advies u inzicht kan geven in welke stappen u nog kunt ondernemen om uw baas terecht te wijzen en uw functie binnen het bedrijf terug te krijgen. Het is dus bedoeld om u de juiste informatie te geven en goede inzichten, zodat u weet wat u verder nog te doen staat. Een gratis juridisch advies komt echter niet uit de lucht vallen. Dat had u misschien wel gehoopt, maar dit is niet het geval. Toch hoeft u er ook weer niet veel voor te doen, want het is en blijft natuurlijk wel zonder kosten. Het enige wat u dan ook hoeft te doen om een geheel gratis juridisch advies in te winnen, is het contact opnemen met Verweij Juristen uit Rotterdam. Hier kunt u namelijk uitstekend terecht voor een gratis juridisch advies over een proces waar u op dit moment in verwikkeld bent. Wij vragen hier helemaal niets voor en daarom is het zeker aan te raden om met ons in zee te gaan, voordat u andere dingen gaat ondernemen. Wij hebben nog nooit iemand teleurgesteld en zullen dit ook bij u niet doen. En dit maakt dat u geen enkele reden meer heeft om niet voor ons te kiezen. Twijfel dan ook niet langer en hak vandaag nog de knoop door om een gratis juridisch advies aan te vragen bij ons. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al terug te mogen zien als een nieuwe klant op onze website verweij-juristen.nl of bij ons op kantoor in Rotterdam. Wij staan te allen tijde voor u klaar!

Een gratis juridisch advies is bij ons ook echt gratis!

Veel mensen denken dat er wel een addertje onder het gras moet zitten bij een gratis juridisch advies en daarom laten ze dit in eerste instantie maar aan hun neus voorbij gaan. Maar dit is niet zo verstandig en bovendien is het nergens voor nodig. Verweij Juristen heeft het goed met iedereen voor en is daarom bereid om kosteloos bij te springen, wanneer iemand dit echt nodig heeft en er zelf niet meer uit komt. Veel juridische procedures zijn in ons land erg ingewikkeld en dit kan ervoor zorgen dat u zelfs bij de meest simpele processen al vast loopt. En dan kunt u uiteraard wel wat hulp gebruiken in de vorm van een gratis juridisch advies. Bij ons is de klant nog echt koning en dit merkt u gelijk als u met ons in zee gaat:

  • er zijn geen kosten verbonden aan onze wijze raad
  • wij nemen uitgebreid de tijd om uw te adviseren
  • er zijn geen kleine lettertjes, die u vertellen dat u ergens aan vast komt te zitten, nee, het is geheel vrijblijvend
  • ons gratis juridisch advies is iets waar u echt wat aan heeft
  • u leert ons kennen in een vrijblijvend kennismakingsgesprek, zodat u alsnog kunt besluiten om verder met ons in zee te gaan
  • wij werken zowel voor particulieren als voor het midden en klein bedrijf.

Klinkt dit u ook wel als muziek in de oren? Schroom dan niet en neem vandaag nog even contact op met Verweij Juristen om het gratis juridisch advies aan te vragen. Ook kunt u eerst op onze website verweij-juristen.nl meer info vinden over onze werkwijze. Graag tot ziens!

Ook digitale mogelijkheden

Bent u nou zelf niet in Rotterdam woonachtig, maar kunt u in uw eigen regio geen betrouwbare partner vinden om een gratis juridisch advies in te winnen? Aarzel dan ook niet en neem wel even contact met ons op. Wij kunnen u namelijk ook via de e-mail bijstaan bij een bepaald probleem. Dus zit u ergens mee en weet u niet zo goed hoe u dit op kunt lossen? Weet u niet zo goed hoe de wet luidt op dit vlak? En kunt u wel een deskundig meekijkend oog gebruiken? Surf dan snel naar verweij-juristen.nl en vul het contactformulier in. Ook kunt u ons mailen op ons mailadres. U stelt dan uw vraag en ontvang zo spoedig mogelijk van ons het beloofde gratis juridisch advies. Samen staat u altijd sterker dan alleen. Met ons komt u verder!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn