Eenvoudig facturen maken met een factuur software

9 december 2018

Posted in Financiën en Verzekeringen

Facturen maken kan veel tijd in beslag nemen voor u als ondernemer. Daarnaast heeft u ook vaak niet de middelen om een professionele factuur op te stellen. Daar heeft Faktum Factuur iets op bedacht: een factuur software dat een breed scala aan professioneel ontworpen sjablonen bevat. Deze facturen kunt u uiteindelijk personaliseren met uw eigen bedrijfslogo en huisstijl. Met een paar klikken heeft u uw professionele facturen klaar voor gebruik met het factuur software. Daarnaast zijn ze makkelijk te beheren. U heeft hiervoor geen Excel en Word meer nodig. Dit zorgt ervoor dat de facturatie foutloos verloopt, doordat er geen handmatige berekeningen en typefouten voorkomen. Met het factuur software van Faktum Factuur zijn alle berekeningen altijd accuraat. Probeer ons systeem nu met een gratis proefversie of schaf het gehele pakket aan voor een vaste lage prijs per jaar. Als u de proefversie heeft geïnstalleerd en deze is verlopen, dan kunt u eenvoudig een licentie kopen via de betaallink in de software. Zodra de betaling ontvangen is, wordt uw licentie automatisch verlengt en kunt u direct verder werken met het facturatiesysteem.

Bespaar tijd met een geautomatiseerd factuur software

Bij het factuur software van Faktum Factuur kunt u gemakkelijk een nieuw product of dienst toevoegen. Deze wordt daarmee automatisch opgeslagen in de ingebouwde productcatalogus. Zo wordt het invullen van een factuur een kwestie van het selecteren van de producten en diensten die geleverd zijn. Daarnaast berekent het factuur software automatisch de BTW, prijzen, kortingen en totalen nadat u deze in het automatische systeem heeft ingevuld. Deze variabelen kunnen allemaal aangepast worden naar uw eigen wens in het factuur software. Nadat u in het afdrukvoorbeeld gezien heeft hoe de factuur er voor de klant uitziet, kunt u hem op verschillende manieren verzenden:

  • Als PDF bestand in een email.
  • Afdrukken voor postverzending
  • Het document opslaan als PDF bestand voor een latere verzending.

Dit maakt het factuur software van Faktum Factuur verrassend eenvoudig voor iedere ondernemer. U kunt namelijk de facturen automatisch delen of een herinnering sturen met het factuur software. Hierdoor heeft u geen tijd meer nodig voor het opsporen van een betalingsstatus van klanten en kunt u precies zien welke klant te laat is met zijn betaling. De functies zijn daarnaast gemakkelijk aan te leren met de video tutorials op de website. Hiermee bespaart u op termijn veel tijd, doordat het offerte- en facturatie proces veel efficiënter verloopt met het geautomatiseerde systeem. U zult zien dat uw imago verbeterd wordt door de professionele offertes en facturen. Met de kant en klare factuur sjablonen die u geheel naar uw eigen huisstijl kunt aanpassen met een bijpassend logo, kunt u een professionele indruk achterlaten bij uw klanten.

Marktleider op het gebied van facturatiesystemen

Faktum Factuur is gespecialiseerd in het creëren van de perfecte digitale werkomgeving voor haar klanten. Dit doen wij door het succesvol combineren van innovatieve factuursoftware, duurzame relaties met onze klanten, uitstekende service en bovendien jarenlange ervaring binnen deze branche. Wij zijn al meer dan 15 jaar marktleiding in MKB en ZZP facturering software. Met vestigingen in 8 landen over heel de wereld hebben wij 8 verschillende talen in onze software geïmplementeerd. Daarnaast is er in elke taal een deskundige aanwezig om u te helpen bij vragen en problemen, is er lokale ondersteuning en hebben we al meer dan 90.000 klanten mogen registreren. Wilt u meer informatie over onze werkzaamheden, heeft u vragen of behoefte aan advies? Neem dan gerust contact met ons op middels de contactgegevens op faktumfactuur.nl. U kunt ook het contactformulier invullen. Onze medewerkers komen dan zo snel mogelijk bij u terug.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn