Een cursus in Microsoft Project volgen

9 september 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Een paar maanden geleden kreeg ik een nieuwe baan aangeboden bij het bedrijf waar ik werkte en was hier erg blij mee. De functie is op een andere afdeling en het werk is erg anders, maar ik ben blij met de overstap. Ik werk nu in een team van zes personen en ben bezig met verschillende projecten tegelijk. Ik moet veel met Microsoft Project werken en had hiervoor geen ervaring met dit programma. Omdat ik dit programma regelmatig gebruik, wilde ik graag een cursus volgen voor MS-Project, zodat ik beter overweg kan met de verschillende functies. Ik vond een cursus bij HR-ICT Opleidingen en vond de cursus zeer leerzaam, ik kan nu veel beter overweg met de software en kan sneller werken. Ik werk al vijf jaar voor dit bedrijf en ben begonnen met een startersfunctie. Ik had het al snel naar mijn zin en kon direct goed overweg met veel collega’s. Na een jaar kon ik doorstromen naar een volgende functie en kreeg meer verantwoordelijkheid. Ik werkte daar met veel verschillende afdelingen, waaronder de afdeling waar ik nu werk. Toen ik werd gevraagd voor deze baan, twijfelde ik niet en ik wilde graag snel beginnen. Ik heb nu andere verantwoordelijkheden en werk met andere programma’s zoals Microsoft Project, maar vind het leuk om nieuwe dingen te leren. Ik werk nu aan verschillende projecten tegelijk en vind dit leuk om te doen, omdat elke dag anders is en ik de projecten interessant vind. Ik had hiervoor nog niet met Microsoft Project gewerkt en merk dat ik dit programma regelmatig gebruik, daarom wilde ik hier graag een cursus voor volgen. Ik vind het zeer vervelend om constant om hulp te moeten vragen aan mijn collega’s en wil graag zo veel mogelijk uit dit programma halen. Mijn manager vond het een goed idee en zei dat ik zelf een cursus kon uitkiezen.

Een goede cursus voor Microsoft Project gevonden

Online zocht ik naar bedrijven die trainingen, of cursussen in Microsoft Project aanboden en vond diverseEen cursus in Microsoft Project volgen bedrijven. Ik koos uiteindelijk voor het bedrijf HR-ICT Opleidingen, omdat ik zag dat zij een geschikte cursus voor mij aanboden. Dit bedrijf biedt verschillende cursussen aan en heeft veel goede beoordelingen. De cursus zou alles behandelen waar ik naar zocht en wordt regelmatig gegeven op verschillende locaties. Het sprak mij aan dat de cursus erg praktijkgericht is en ik stelde de cursus voor Microsoft Project voor aan mijn manager, die vond dit een goede keuze.

Veel geleerd in een korte tijd

De cursus Microsoft Project was zeer leerzaam voor mij en ik heb nu de basis onder de knie. De leraar legde zeer duidelijk uit en gaf iedereen de juiste aandacht. Ik werk nu veel prettiger met het programma en haal er meer uit. Het is ook mogelijk om een vervolg cursus te volgen en dat wil ik in de toekomst doen. Ik raad HR-ICT opleidingen aan voor het volgen van een cursus in Microsoft Project.

  • Dit bedrijf heeft veel goede beoordelingen
  • De materie van de cursus sprak mij aan en is praktijkgericht
  • De leraar kon goed en duidelijk uitleggen
  • Ik heb de basis nu onder de knie
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn