Defecte iPhone 5 batterij

25 februari 2016

Posted in Smartphone en Tablet

Partly - Iphone 5 batterijIk neem mijn telefoon eigenlijk nooit mee op vakantie, zeker niet naar festivals. De kans dat je telefoon daar gestolen wordt is zo groot dat ik dat nooit heb aangedurfd. Ik nam altijd een oude telefoon mee om mee te kunnen bellen en berichten te kunnen sturen. Dit jaar dacht ik dat ik mijn iPhone wel mee kon nemen naar een festival maar helaas zit ik daardoor nu met een defecte iPhone 5 batterij. De telefoon ging hartstikke snel leeg op het festival, dat had ik wel door. Ik heb hem nog geprobeerd op te laden bij een zuil waar allerlei opladers lagen. Ik denk dat die oplader mijn iPhone 5 batterij de das om heeft gedaan want toen ik terugkwam van vakantie was de iPhone 5 batterij definitief kapot. Ik baalde eerst als een stekker want ik dacht dat ik een nieuwe telefoon moest aanschaffen. Gelukkig wees een vriend me erop dat ik ook eerst kon proberen de iPhone 5 batterij te vervangen. Toen ik dat had gedaan werkte de telefoon weer zoals vanouds. Ik was hier natuurlijk heel blij mee want dat bespaarde me honderden euro’s. Ik hoefde geen nieuwe telefoon te kopen en ik was ook mijn gegevens niet kwijt. Ik had niet gedacht dat het kon, maar ik heb zelfs eigenhandig de iPhone 5 batterij vervangen! Dat was allemaal mogelijk omdat ik terecht kwam bij de webshop van Partly. Via https://www.partly.nl/iphone-5-batterij-accu/ had ik dezelfde dag nog een nieuwe batterij in huis. Ik kon bovendien online veel informatie vinden over het vervangen van je batterij dus ik weet nu ook meteen hoe dat moet. Mocht mijn batterij nog eens stuk gaan weet ik hoe ik de batterij moet vervangen door een nieuwe. Ik kan dan ook iedereen aanraden zelf een nieuwe iPhone 5 batterij aan te schaffen en deze te vervangen. Meestal laat de telefoonverkoper je telefoon opsturen naar de fabrikant. Dan ben je je telefoon een aantal dagen kwijt en ze geven je er geen leentoestel bij. Als je geen reservetoestel hebt zit je een aantal dagen zonder telefoon. Aangezien tegenwoordig je mobiele telefoon dé manier is om te communiceren is dat alles behalve handig. Daarom is het eigenhandig repareren van je telefoon zeker de moeite waard.

IPhone 5 batterij online bestellen

Het online bestellen van een nieuwe iPhone 5 batterij is erg eenvoudig. De website van Partly is duidelijk. Online bestellen bood mij het voordeel dat ik direct dezelfde dag mijn bestelling al in huis had! Meestal gaat er minstens één dag overheen voordat je je bestelde spullen in huis hebt. Tegen extra betaling is het mogelijk je bestelling dezelfde dag nog thuis te ontvangen. Dat is vooral prettig als je je telefoon dezelfde dag nog aan de praat wilt hebben. Ik ben bovendien erg tevreden over de klantenservice. Ik wilde eerst wat meer informatie over die snelle bezorging en ik kon goed terecht bij de medewerkers van de helpdesk. De bestelling en het bezorgen ervan verliepen vlekkeloos, maar ik kan me voorstellen dat de helpdesk ook zeer behulpzaam is als er zich onverhoopt een probleem voordoet met de aflevering van een accu of ander onderdeel van een smartphone. Het is namelijk ook mogelijk andere onderdelen voor diverse smartphones te bestellen. Zo leveren zij niet alleen onderdelen voor de iPhone 5, zoals een iPhone 5 batterij, maar ook voor andere typen iPhones:

  • iPhone 4S
  • iPhone 5s
  • iPhone 6

Nieuwere generaties smartphones en iPhones kunnen dus ook weer gebruiksklaar worden gemaakt door onderdelen van Partly te bestellen. Het is daarnaast ook mogelijk een speciale reparatieset te kopen zodat het mogelijk is zelf je telefoon te demonteren. Nu is dat niet noodzakelijk voor het vervangen van de accu aangezien deze eenvoudig te verwijderen en te plaatsen is, maar als je je scherm wilt vervangen is dat wel nodig. Ook mensen met een kapot scherm kunnen terecht bij Partly. Daarom raad ik deze webshop bij iedereen aan die problemen heeft met zijn of haar telefoon.

Service

Nu ik weet dat ik deze service kan gebruiken voel ik niet langer de behoefte om mijn telefoon te verzekeren. Omdat de telefoon al een aantal jaren oud is vermoed ik dat hij binnen enkele maanden tot een jaar toch wel een keer stuk gaat. Tot die tijd repareer ik de defecten aan mijn iPhone 5 batterij gewoon zelf met behulp van de webshop en de onderdelen die Partly biedt. Ik kan altijd aankloppen voor advies bij de medewerkers van de webshop en ik ben inmiddels goed op de hoogte van de werking van smartphones. Het is me ook gelukt om een nieuwe iPhone 5 batterij in de telefoon van mijn vriendin te zetten. Ik heb ook een ander scherm gemonteerd op haar telefoon omdat ze haar telefoon had laten vallen. Door die barst kon ze bijna niet meer lezen wat er op het scherm stond. Ik ben dan ook blij met de voordelen die Partly mij biedt:

  • snelle bezorging
  • zeer lage prijzen
  • goede kwaliteit onderdelen
  • gratis verzenden
  • altijd de juiste informatie

Omdat je niet in een fysieke winkel zaken doet wil je dat de klantenservice goed te bereiken is en je bijstaat waar nodig. Ik kan met volle overtuiging zeggen dat dat bij deze webwinkel het geval is. Er zijn veel webwinkels die je kunnen voorzien van een iPhone 5 batterij maar voortaan bestel ik alleen nog hier alles wat ik nodig heb.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn