De mooiste bloemen bezorgen wij voor je!

27 december 2018

Posted in Cadeau en Relatiegeschenken

Feestje voor de deur maar geen tijd om een bos bloemen te halen? Of wil je je oma verrassen met een fraaie bos bloemen? Of wil je als freelancer als blijk van waardering je opdrachtgever verblijden met een bos bloemen? Dan is het toch extra feestelijk als je bloemen laat bezorgen bij je oma of je opdrachtgever? Bij Frederiques’choice kun je je bloemen heel eenvoudig online bestellen via nl.frederiqueschoice. Je bloemen bezorgen wij vervolgens bij een adres naar keuze. Maak het bezorgen van je bloemen nog wat feestelijker door een persoonlijke boodschap. Wij streven ernaar binnen 24 uur de bestelde bloemen te bezorgen. Onze bloemen halen wij rechtstreeks bij de kweker vandaan, waardoor deze gegarandeerd vers zijn. Wij gaan verantwoord om met het milieu vandaar dat onze bloemen vanaf de kweker via een centraal punt rechtstreeks naar de klant gaan. We zijn aangesloten bij Fair Flowers en Fair Plants en gebruiken zoveel mogelijk milieuvriendelijke verpakkingsmaterialen, zo gebruiken wij bijvoorbeeld voor het transport van de bloemen zo min mogelijk plastic hoezen en gebruiken wij materialen als textiel.  

De vijf voordelen van bloemen laten bezorgen

Natuurlijk kun je in de bloemwinkel zelf een boeket uitkiezen, maar soms past het gewoon niet in je drukke schema om zelf naar de winkel te gaan. Of is de afstand te ver om de bloemen te bezorgen bij de persoon die je verrassen wilt. Daarom is het zo handig dat je bij ons online een mooie bos bloemen kunt bestellen. Je kiest het boeket uit die je graag wilt bestellen. Je voegt een persoonlijke boodschap toe en je betaalt eenvoudig online. Wij zullen de bloemen bezorgen op het gewenste adres. Je hebt er geen omkijken meer naar. De voordelen van bloemen laten bezorgen zijn groots bij Frederique’s choice:

  • Snelle verzending
  • Voor 20 uur besteld de volgende dag in huis
  • Kwaliteitsgarantie
  • In luxe cadeauverpakking
  • Eenvoudig online bestellen

Mocht je vragen hebben kun je onze helpdesk bellen wij zijn van maandag tot en met vrijdag bereikbaar tussen 9.00 uur en 20.00 uur. Natuurlijk kun je ons ook altijd e-mailen als je vragen hebt.

We bezorgen van maandag tot en met zaterdag – met uitzondering van feestdagen -.

Van bloemen door de brievenbus tot een plant op kantoor

Bij Frederique’s choice kun je de mooiste bossen bloemen bestellen. Maar dat niet alleen, we zijn ook thuis in bloemen bezorgen via de brievenbus, de zogenaamde brievenbusbloemen. Handig want de ontvanger hoeft niet per se thuis te zijn. Bovendien zijn de bloemen feestelijk verpakt. Maak je geen zorgen over houdbaarheid van deze brievenbus bloemen, want door een speciale behandeling blijven de bloemen vers, tot wel een week lang. Wat dacht je van een fraaie bos rode rozen verpakt per 12 stuks, met snijbloemenvoedsel en direct vanaf de kweker geleverd? Of kies voor een doos met klavertje vier bloembolletjes, geleverd in een leuke jutezak, voorzien van plantinstructies en een grondtablet. Al onze bloemen zijn met de meeste zorg samengesteld. De geurigste bloemen zoals Gerbera’s, Lelies en Pioenrozen worden gebruikt om de fraaiste bos bloemen te creëren. En elke bos bloemen bezorgen wij vers, want de bloemen gaan van de kweker naar een centraal punt in het land waar ze met de hand vervaardigd worden. Daarna worden ze aan het gewenste bezorgadres geleverd. Wat ook leuk is, is de mogelijkheid om planten te bestellen bij ons voor op kantoor of thuis. Wij hebben onder andere ananasplanten, olijfboompjes en citrusboompjes. Ze worden bezorgd met een trendy pot en in een luxe verzenddoos.  Ervaar zelf het gemak van online bestellen en bloemen laten bezorgen met Frederique’s choice.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn