De meest creatieve geschoren kapsels

3 februari 2018

Posted in Mode en Kleding

Je hebt het vast wel al op straat voorbij zien komen: geschoren kapsels. Waar het in de jaren 80 nog specifieke groepen mensen waren die met (compleet) geschoren kapsels rond liepen is dat tegenwoordig wel anders. Zowel mannen als vrouwen zie je met de meest creatieve geschoren kapsels voor bij komen. Lijkt het jou ook geweldig om een dergelijk kapsel te hebben? Dan is het natuurlijk wel belangrijk om dit te laten doen bij een kapsalon waar ze ook weten wat ze aan het doen zijn op dit gebied. Hiervoor ben je aan het juiste adres bij Stijl Achterover Haarstudio. Bij deze haarstudio werkt de kapper die weet wat zij met geschoren kapsels aan moet! Ook kun je hier terecht voor andere soorten kapsels:

  • Gekleurde kapsels
  • Creatieve kapsels

Richelle van de Stijl Achterover Haarstudio weet als geen ander hoe zij jou een creatief kapsel kan geven. En daarvoor heb je echt niet alleen maar de keuze uit geschoren kapsels. Vind jij het een beetje een eng idee om hiervoor te gaan? Kies dan gewoon voor een ander soort creatief kapsels, voor Richelle is het allemaal geen enkel probleem. Natuurlijk wil jij er altijd met goed haar bijlopen en bij de Stijl Achterover Haarstudio zit je dan helemaal goed. Het is dan ook niet gek dat er steeds meer mensen zijn die graag naar deze kapsalon toekomen! Dus kijk gauw eens op StijlAchteroverHaarstudio.nl!

Jouw keuze voor geschoren kapsels

De geschoren kapsels van tegenwoordig zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt het eigenlijk zo gek niet bedenken of het is mogelijk en natuurlijk kan Richelle je erbij helpen om dit te bereiken. Sommige mensen vinden het best een behoorlijke stap om ineens met een volledig geschoren hoofd rond te lopen en daarom is dat helemaal niet nodig. Je hebt vast wel eens gezien dat mensen hun geschoren kapsels nu half laten doen. Het onderste gedeelte is dan geschoren, terwijl zij op het bovenste gedeelte wel nog steeds langer haar hebben. Dit zie je ook veel bij de dames bijvoorbeeld. Je kunt het op die manier zo creatief aanpakken als je zelf wilt. Wil jij graag kiezen voor een van de geschoren kapsels, maar weet je eigenlijk niet zo goed waar je nu voor moet gaan? Dan raden we je aan om de ideeën die je wel hebt gewoon een Richelle voor te leggen. Zij zal dan voor jou bekijken wat ze voor je kan doen. Vaak is er een stuk meer mogelijk dan je denkt. En zij kan natuurlijk in een keer zien wat wel en niet bij jouw gezicht zal werken.

Kies je eigen stijl

Mensen vinden het vaak lastig om een bepaalde stijl te kiezen. Met de geschoren kapsels van tegenwoordig, maak je natuurlijk wel echt een statement en daarom kiezen veel mensen hier ook voor. Als jij dit ook graag wilt doen, dan is het echt een aanrader om daarvoor naar deze kapsalon te komen. Je wilt tenslotte wel dat het allemaal op de juiste manier gebeurt. Wanneer dat namelijk niet het geval is, dan kun je ineens een stuk minder blij zijn met je kapsel en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Richelle kan je tijdens de knipbeurt ook goed laten zien wat er allemaal nog mogelijk is met je haar op het gebied van het stijlen ervan. Laat je hierin zeker adviseren zodat je dit ook thuis makkelijk kunt doen. De geschoren kapsels vragen natuurlijk wel het nodige onderhoud! Zorg er dus voor dat je met enige regelmaat een afspraak maakt om het weer bij te laten scheren. Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn