De leukste feestartikelen bestel je natuurlijk bij Slingershop!

21 mei 2020

Posted in Creatief en Decoratief

De leukste feestartikelen bestel je natuurlijk bij Slingershop!Wat de reden ook is dat je een feestje geeft, voor de allerleukste partydecoratie moet je in de webshop Slingershop.nl zijn. Daar verkopen ze namelijk alle soorten aankleding voor een feestje die je maar kunt bedenken, en al deze feestartikelen zijn ook nog eens heel prettig geprijsd. Bij Slingershop vinden ze namelijk dat het niet duur hoeft te zijn om je huis feestelijk aan te kleden voor een partijtje, en dus houden ze hun prijzen bewust laag. In deze vrolijke webshop shop je onder andere de volgende feestartikelen:

  • Slingers en vlaggenlijnen
  • Allerlei soorten ballonnen
  • Papieren waaiers en honeycombs
  • Photo booth props
  • Piñata’s
  • Confetti shooters

Zoals je ziet verkopen ze echt alles om jouw feestje leuk aan te kleden, en zelfs om je gasten mee te vermaken. Photo booth props bijvoorbeeld, zijn een hele originele manier om je gasten bezig te houden en tegelijkertijd leuke herinneringen te creëren. Je kunt om met de photo booth feestartikelen aan de slag te gaan natuurlijk een polaroid camera gebruiken (deze kun je gerust ergens huren) of gewoon je gasten hun telefoon laten gebruiken. De telefoons van tegenwoordig maken namelijk super goede kwaliteit foto’s, dus eigenlijk is dat al meer dan genoeg. Bij de photo booth props van SlingerShop kun je denken aan papieren brilletjes en hoedjes, snorren, strikjes en grappige tekstballonnen. 

Photo booth feestartikelen met een thema

Je kunt in de webshop van Slingershop allerlei standaard setjes photo booth props kopen, maar ze verkopen er ook setjes met een thema. Als je bijvoorbeeld een babyshower organiseert zijn de baby photo booth feestartikelen een leuk idee. Deze hebben allemaal een vorm die gerelateerd is aan baby’s, en zijn uitgevoerd in lichtroze en lichtblauw. Zeker voor gender reveal party’s is deze set natuurlijk super leuk. De baby shower photo booth props zijn er zowel felle kleuren lichtblauw en lichtroze als in een hele stijlvolle variant. Bij deze tweede zijn de kleuren veel neutraler en vergrijsder, wat een veel chiquere look geeft. Niet iedereen wordt blij van die hele roze en blauwe props namelijk. En als je deze set bestelt en daar gelijk wat mooie feestartikelen bij uitzoekt in dezelfde kleuren, dan kan de babyshower eigenlijk al niet meer stuk. Een feestlijk aangeklede ruimte is natuurlijk de eerste voorwaarde voor een leuk feestje, en de hapjes en drankjes een tweede, maar die zul je natuurlijk zelf moeten maken.

Online een piñata bestellen

Helemaal overgewaaid vanuit Mexico is de trend om een heuse piñata op te hangen tijdens verjaardagsfeestjes voor kinderen (en soms zelfs voor volwassenen). Een piñata is een van de meest populaire feestartikelen in de webshop van SlingerShop. Het is en soort bouwwerk van papier maché, wat beplakt is met transparant papier in allerlei kleuren. Je kunt een piñata natuurlijk prima zelf maken, maar het is wel heel veel werk en bovendien zul je er allerlei materialen voor moeten kopen die je waarschijnlijk niet in huis hebt. Daarom kiezen de meeste mensen ervoor om deze kant en klaar te kopen in deze webshop voor feestartikelen. Qua prijs zal het uiteindelijk niet zo heel veel schelen, en dan heb je in ieder geval een exemplaar wat er super tof uitziet. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn