Berg je sleutels veilig op via een handige sleutelkluis van allesveilig.nl

6 februari 2020

Posted in Beveiliging en Bewaking

sleutels zijn kleine objecten waar je vaak ook nog eens veel van hebt. De kans dat ze kwijt raken is dan ook groot. Daarom maken we er zelf vaak bosjes van. In plaats van vele individuele sleutels, heb je dan 1 bos bestaande uit vele sleutels. De kans dat je deze forse bos kwijtraakt is minder groot en het grote voordeel is natuurlijk dat je alle sleutels altijd bij de hand hebt. Dus je kunt de voordeur openen, maar ook de brievenbus, de achterdeur en de meterkast. Vaak kun je de fietssleutel er aan ook vastmaken en als je in een flat of appartement woont, dan kun je de portieksleutel ook aan de sleutelbos bevestigen. Als jij de enige bent die een dergelijke sleutelbos hoeft te gebruiken, dan is dit een prima optie. Maar op de bedrijfsvloer waar meerdere mensen gebruik moeten maken van dezelfde sleutels, daar heb je een andere oplossing nodig. Daarom kun je kiezen voor een andere soort sleuteloplossing in de vorm van een sleutelkluis van allesveilig.nl. In plaats van 1 bos heb je dan dus 1 sleutelkluis. Aangezien deze sleutelkluis zich op 1 locatie bevindt, kun je alles sleutels makkelijk bij elkaar houden. Tevens zorgt deze ene locatie ervoor dat iedereen altijd weet waar ze de verschillende sleutels kunnen vinden. Indien er dan eentje mist, dan kan de persoon die dit ziet, vrij snel deduceren dat iemand anders de sleutel in gebruik heeft. Door alle sleutels een eigen plek in de sleutelkluis te geven, is het ook heel makkelijk om het overzicht te bewaren. Je weet immers via 1 oogopslag welke sleutels er op dat moment missen en welke niet. Mocht je aan het einde van de dag een lege plek zien in de sleutelkluis, dan weet je dus ook dat er eentje mist en je weet ook meteen welke. Als je gebruik maakt van een lade waar alle sleutels in worden gegooid, dan heb je niet een dergelijk overzicht. Je komt er dan pas achter dat er iets mist op het moment dat je gaat zoeken. Een ander voordeel van een sleutelkluis is dat je deze zelf ook weer op slot kunt doen. Zo kan niemand na werktijd bijvoorbeeld een greep in de sleutelkluis doen. Dat maakt het wel zo veilig. Dus als je graag wilt weten waar je een goede sleutelkluis kunt kopen, surf dan snel naar de website van allesveilig.nl. 

Bestel jouw sleutelkluis online via de site

Via de site van allesveilig.nl kun je vrij snel en gemakkelijk een goede kluis vinden. Dat betreft uiteraard sleutelkluizen, maar je kunt ook bij allesveilig.nl terecht voor andere soorten kluizen. Zo kun je onder andere de volgende kluizen bestellen: 

  • Brandwerende kluizen
  • PrivĂ© kluizen 
  • Vloerkluizen

Verder vind je ook nog vele andere artikelen op de site die je woning veiliger maken zoals rookmelder, brandblussers en gasmelders. Je bent bij allesveilig.nl dan ook aan het goede adres om alles echt veiliger te maken. 

Profiteer van de scherpe prijzen van allesveilig.nl

Mocht je besluiten om te bestellen bij deze webwinkel, dan profiteer je altijd van de scherpste prijzen. Verder hoe je bij bestellingen boven de 50 euro geen verzendkosten te betalen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn