Bent u op zoek naar goede co-packing?

4 oktober 2019

Posted in Bedrijven en Bedrijfsleven

Ons bedrijf moet regelmatig pakketten samenstellen voor onze klanten. Vroeger meenden wij altijd dat wij dit wel in eigen beheer konden doen, maar nu wij zoveel pakketten moeten samenstellen, hebben wij besloten om iemand te gaan zoeken voor co-packing. Wanneer je namelijk heel veel pakketten moet samenstellen, dan moet je daar veel mensen voor inzetten om alles op tijd af te hebben en dat zorgt ervoor dat je nog wel eens in de problemen komt. Je pakketten zijn dan namelijk wel op tijd klaar, maar je hebt wel heel veel ander werk moeten laten liggen. Je komt hoe dan ook dus in de problemen wanneer je al het werk zelf wilt gaan doen en vandaar dat wij op zoek zijn gegaan naar een bedrijf dat ons kon helpen met de co-packing. Wij hadden niet helemaal helder voor ogen waar wij een bedrijf konden vinden dat ons goed met co-packing kon helpen en dus hebben wij gekeken naar de mogelijkheden om via het internet een geschikte partij te vinden. Wij hadden daarbij twee eisen: wij wilden dat het bedrijf ons goed kon helpen en wij wilden dat zij dit kon doen voor een geschikte prijs. Wij hadden namelijk gehoord dat co-packing soms ook heel duur kan zijn en daar werden wij niet bepaald vrolijk van. Ons budget was namelijk niet heel ruim en vandaar dat wij zijn gaan kijken naar mogelijkheden om voor een goede prijs iemand te vinden die ons kon helpen met onze co-packing. Wij hebben toen lang gezocht en wij hebben ook allerlei recensies over diverse bedrijven gevonden en wij hebben toen moeten concluderen dat wanneer wij voor een expert op het gebied van co-packing zouden gaan, wij het beste met de mensen van flexwerf.nl in zee konden gaan. Deze site heeft alles wat je zoekt wanneer je meer informatie zoekt over de mogelijkheden omtrent co-packing. Wij hebben deze pagina met veel aandacht en interesse doorgenomen en het was voor ons heel fijn om te zien dat wij hier aan het juiste adres waren wanneer het ging over co-packing. Wij hebben daarom ook al heel snel contact met deze mensen opgenomen. 

Dit bedrijf is gespecialiseerd in co-packing

Wij hebben even contact opgenomen met dit bedrijf en wij hebben hen toen laten weten dat wij hen graag wilden inschakelen voor onze co-packing. Wij kregen te horen dat zij ons heel goed van dienst konden zijn en dat was heel prettig om te horen. Wij hebben toen meteen onze goederen naar dit bedrijf gebracht, zodat zij aan de slag kon gaan met de co-packing.

Wij zijn heel goed geholpen 

Wij zijn heel blij dat wij door dit bedrijf geholpen zijn. De mensen die hier werken hebben er alles aan gedaan om ons zo goed mogelijk te helpen en wij hebben dan ook niets op hun goede service aan te merken. Kortom:

  • Wij zijn heel erg goed geholpen 
  • Wij hoefden niet veel te betalen 
  • Onze pakketten zagen er heel keurig uit 

Wij zijn van plan om dit bedrijf nog heel vaak in te schakelen want wij zijn heel goed door hen geholpen. 

http://www.flexwerf.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn