5 kwaliteiten van de HP Proliant Gen9

28 mei 2016

Posted in ICT en Techniek

beat-it - Hp proliantDe HP Proliant is een server die al jaren als betrouwbaar en degelijk bekend staat. We zijn vandaag de dag al bij de negende generatie van deze server en nog altijd worden de apparaten dagelijks door miljoenen mensen gebruikt. De servers zijn zo goed omdat ze eenvoudig zijn. Voor elke leek is te begrijpen wat er precies moet gebeuren. De HP Proliant Gen9 heeft enkele grote voorbeelden wanneer deze wordt vergeleken met servers in dezelfde prijsklasse:

  • Minder risico
  • Hoge beschikbaarheid
  • Snel aan de slag met eigen tools
  • Hogere productiviteit
  • Snel uit te breiden

Wanneer je als klein bedrijf een HP Proliant aanschaft verklein je het risico dat er iets finaal misgaat. Met een HP Proliant breng je al je IT-toepassingen onder in één afgesloten systeem, dat te allen tijde bekeken kan worden. Je hebt één telefoonnummer om contact te leggen met een reparateur en één contactpersoon binnen de organisatie wanneer er iets fout gaat. Je houdt altijd de controle over de technische toepassingen binnen je eigen bedrijf; iets wat bij andere aanbieders soms vergeten wordt. De HP Proliant server is hiernaast erg betrouwbaar en vrijwel altijd beschikbaar. De server kan door verschillende apparaten worden aangesproken, waardoor de omgeving altijd beschikbaar is. Je hoeft dus nooit bang te zijn dat de server niet aangesproken kan worden op het moment dat één specifieke computer kapot gaat. De servers zelf vertonen bovendien zelden tot nooit problemen. Met een uitstekende up-time weet je zeker dat je altijd gebruik kunt maken van al jouw IT toepassingen. Een HP Proliant server is binnen enkele uren klaar voor gebruik en stelt beheerders in staat om snel en eenvoudig een volledige IT-omgeving in te richten. De HP Proliant geeft de beheerder toegang tot speciale tools waarmee het digitale landschap binnen mum van tijd ingericht kan worden. Heb je geen ervaring met IT of ben je nieuw in de sector? HP Proliant is bij vrijwel elke beheerder bekend! Je kunt dus eenvoudig gebruik maken van de diensten van een externe partij. Je hoeft je niet af te vragen of iemand bekend is met de specifieke structuur, deze moet eigenlijk bij iedere zichzelf respecterende IT’er bekend zijn. De goedkoopste HP Proliant servers vind je op http://www.beat-it.nl/ Op deze site maak je kennis met de  verschillende modellen en kun vervolgens een weloverwogen keuze maken. Op deze site vind je enkel servers van de beste kwaliteit met de meest stabiele hardware. Kies voor kwaliteit, kies voor Beat-It!

HP Proliant; voor iedereen op maat

Dankzij de HP Proliant zal de productiviteit van je bedrijf omhoog gaan. Iedere ICT’er snapt immers hoe de beheerprogramma’s werken en kan hier direct mee aan de slag. Geen onnodige vertragingen meer omdat iemand niet precies weet hoe het systeem werkt, je hebt alles direct bij de hand. Dit bespaart niet alleen veel tijd, maar scheelt jouw bedrijf zo duizenden euro’s per jaar. Een goede IT-infrastructuur voorkomt veel problemen in een later stadium. Naast dit alles is een HP Proliant Gen9 helemaal op maat te maken. Wanneer je een klein bedrijf hebt begin je misschien met een kleine server. Je hebt nog niet zoveel opslagruimte nodig en de processor hoeft nog niet premium te zijn. Een goedkoper model met wat minder denderende specificaties is voor een klein bedrijf net zo bruikbaar als een duur bakbeest. Bij de meeste servers is het echter niet mogelijk om in een later stadium componenten toe te voegen. Wat er vaak gebeurd is dat mensen na verloop van tijd moeten upgraden, wat heel veel geld kost. Bij de HP Proliant werkt het gelukkig anders: de server is uit te breiden met nieuwe componenten. Natuurlijk betaal je hier een bepaald bedrag voor, maar je hoeft geen compleet nieuwe server aan te schaffen. Wil je na verloop van tijd dus een betere processor, meer RAM-geheugen of meer opslagruimte, dan is dit allemaal te regelen. Ook is het natuurlijk mogelijk om de netwerkcapaciteit uit te breiden. Dit is voor een server misschien wel het belangrijkst, je moet een goed en veilig netwerk op kunnen zetten dat goed functioneert en werknemers moeten hier toegang toe hebben. Wanneer een netwerk niet goed functioneert of traag is krijg je hier ongetwijfeld klachten over. De HP Proliant biedt de mogelijkheid om netwerkcapaciteit uit te breiden wanneer je bedrijf groeit, iets wat van cruciaal belang is wanneer je net komt kijken in het bedrijfsleven.

De technische kant

Een server bestaat uit verschillende hardware en diverse beheerapplicaties. Dit zijn er veel te veel om allemaal in dit stuk te behandelen. Wees gerust, de onderdelen die worden gebruikt in de nieuwste servers zijn van topkwaliteit en gaan in de regel jaren mee. Wil je toch meer specifieke informatie over de gebruikte componenten, dan kun je altijd terecht bij de aanbieder. Bij Beat-It heeft men alle informatie van de Gen9 netjes op een rij gezet, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Op http://www.beat-it.nl/ kun je al deze gegevens netjes teruglezen. Neem eens een kijkje op de site en beslis direct of de Gen9 wat voor je is. Stabiel, snel, beschikbaar, universeel en schaalbaar, dat zijn de kernbegrippen van de HP Proliant. Ben je op zoek naar iets anders, dan kun je natuurlijk ook op bovenstaande site terecht. Voor laptops, tablets, desktops of monitoren ben je bij dit bedrijf ook aan het juiste adres. Wacht dus niet langer en plaats direct een bestelling!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn